Menu Mijn account

Maker

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2196,27803
-2.80%24H

Kopen en verkopen van Maker coin gaat eenvoudig en veilig

Het simplistische systeem voor het kopen en verkopen van coins zorgt ervoor dat ook beginnende handelaren in cryptocurrency aan de slag kunnen op Bitcoin Meester. Het enige wat u nodig heeft is een bitcoin meester account en een idee welke munt u wilt kopen. Vervolgens is het aan u zelf om te beginnen met handelen in cryptocurrency.

Grafiek Maker

Maker (MKR) coin, weet wat je koopt!

Maker is gebouwd op de blockchain van Ethereum. Het doel ervan is om de waarde van de DAI te stabiliseren door middel van smart contracts genaamd Collateralized Debt Positions (CDP). Wanneer de levensduur van de smart contract geëindigd is, is de MKR-token verdwenen. De token kan verzonden en ontvangen worden via elk Ethereum account of smart contract dat is geprogrammeerd om de MKR-overdrachtsfunctie te gebruiken.

Uw account aanmaken is zo gebeurd

Om te handelen op Bitcoin Meester dient u een zakelijke of persoonlijke account aan te maken. Zodra deze geverifieerd is en u uw bankrekening heeft gekoppeld, kunt u onbeperkt Maker coin en andere cryptocurrencies kopen en verkopen. iDeal is hierbij de meest eenvoudig optie. Wij zorgen er hierbij voor dat uw gegevens worden behandeld volgens de AVG richtlijnen. U hoeft geen financieel genie te zijn om hier mee aan de slag te gaan. Wel is het handig een interesse in deze markt te hebben en voor u zelf uit te zoeken welke coin het beste bij u past. Is dat de Maker coin of hebt u meer interesse in andere valuta? Gelukkig is het op ons platform mogelijk gebruik te maken van de any-to-any functie. Hiermee kunt u de ene valuta omwisselen met de andere voor maar de helft van de transactiekosten. Wordt u daarbij ook nog frequent handelaar op Bitcoin Meester, dan krijgt u extra korting.  Zo haalt u nog meer uit uw Maker coin!

Waar te beginnen?

Weet u niet zeker hoe u aan de slag moet met cryptocurrencies? Bekijk onze nieuwspagina en lees hoe wij aanraden dat u zichzelf oriënteert op deze markt. Verder hebben wij een FAQ pagina en handleiding die u op weg helpen. Wij wensen u veel handel succes!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.