Menu Mijn account

Mantra

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04026759
4.22%24H

MANTRA (OM) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van MANTRA. MANTRA is makkelijk te handelen bij Bitcoin Meester. U kunt simpel geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen. Ook bieden wij meer dan 200 andere cryptovaluta aan.

Grafiek Mantra

Wat is MANTRA?

MANTRA is een decentralized finance (DeFi) platform. DeFi is een technologie die is gebaseerd op een beveiligde database. Bij DeFi zijn er geen derde partijen nodig voor transacties. Het platform richt zich vooral op lenen en staking, het voor onbepaalde tijd vastzetten van cryptovaluta waar gebruikers voor beloond worden. 

 

MANTRA is gebouwd op de RioChain blockchain. Dit is een gedeelde database die een ecosysteem van gedecentraliseerde financiële applicaties ondersteunt. MANTRA is bezig om een netwerk te worden dat het mogelijk maakt om elke soort assets, niet alleen tokens, uit te wisselen tussen blockchains.

 

De token van MANTRA heet OM. Dit wordt gebruikt voor het staken, uitlenen en beheren binnen het protocol. OM is een ERC-20 token, een standaard van het Ethereum netwerk waar tokens aan moeten voldoen. OM is uitgegeven op de Ethereum blockchain, dus transacties met OM worden gevalideerd door het Ethereum netwerk.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om MANTRA en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. U kunt snel een account maken en een door u gekozen bedrag overboeken. Wij verifiëren uw identiteit en verwerken uw gegevens volgens de AVG-richtlijnen. Na verificatie kunt u beginnen met handelen.

Komt u er niet uit?

Blader eens door onze handleidingen of kijk op de pagina met veelgestelde vragen. Ook hebben wij een blog met cryptonieuws en kennisbank. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. U kunt ons contacteren via mail, chat en telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.