Menu Mijn account

MANTRA DAO

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,21173756
-3.22%24H

Wat is MANTRA DAO (OM)?

MANTRA DAO is een Decentralized Finance (DeFi) platform met een specifieke focus op staking en lening van crypto. Alles wordt aangestuurd door een gedecentraliseerd bestuur. MANTRA DAO wordt gebouwd op de blockchain RioChain en zal uiteindelijk worden verbonden met Polkadot. MANTRA DAO gebruikt een native utility-token; OM. OM kan worden gebruikt voor het staken, uitlenen en beheren binnen het protocol. Hoewel het project van plan is om naar het Polkadot-netwerk te verhuizen, is het token aanvankelijk uitgegeven op de Ethereum-blockchain.

Grafiek MANTRA DAO

MANTRA DAO kopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester kunt u MANTRA DAO (OM) kopen en verkopen met een euro pair en betalen met iDEAL. Naast MANTRA DAO bieden we nog ruim 200 andere verschillende coins aan. Zo bieden we onder andere Polkadot (DOT), Kusama (KSM) en Chainlink (LINK) aan op ons platform. Alle munten kunnen direct worden aangekocht met euro’s en betaalt met iDEAL. Wilt u starten met MANTRA DAO kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en ga aan de slag!

Hoe wordt het MANTRA DAO-netwerk beveiligd?

Het OM-governance-token van MANTRA DAO is een ERC-20-token dat is uitgegeven op de Ethereum-blockchain, wat betekent dat OM-transacties worden gevalideerd door het Ethereum-netwerk. De veiligheid van het netwerk wordt dus op deze manier gewaarborgd. Het Ethereum netwerk maakt gebruik van een proof-of-work consensus-algoritme waarin miners met elkaar concurreren om nieuwe blokken aan de blockchain toe te voegen, hetzelfde als bitcoin. Het project benoemde Hex Trust als bewaarder voor zijn digitale activa en in december 2020 kondigde het project aan dat de slimme contracten voor de volgende iteratie van de OM-token zijn gecontroleerd door blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.