Menu Mijn account

Mask Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,16090575
-9.97%24H

Mask Network (MASK) kopen met iDEAL

Mask Network is een van de meer dan 170 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook Mask Network kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen minuten is aangemaakt.

Grafiek Mask Network

Wat is Mask Network?

Mask Network is een gedecentraliseerd sociaal mediaplatform dat de privacy van gebruikers beschermt. Het stelt gebruikers in staat om veilig te communiceren en transacties uit te voeren op verschillende sociale mediaplatforms, zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie en biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals end-to-end-encryptie, zodat gebruikers kunnen genieten van volledige privacy en beveiliging.

Mask Network introduceert ook een nieuwe cryptocurrency, Mask Token, die wordt gebruikt als de belangrijkste vorm van betaling en beloning binnen het platform. Het doel van Mask Network is om de controle over gegevens terug te geven aan gebruikers en het internet weer veilig en vrij te maken voor iedereen.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Nog meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 170 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.