Menu Mijn account

Metal

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,68790146
-5.82%24H

Metal kopen en verkopen bij Bitcoin Meester

Begin met een Bitcoin Meester account aan te maken en laat deze door ons verifiëren. Nadat u uw bankrekening hieraan gekoppeld heeft middels iDeal of handmatige overschrijving, kunt u onbeperkt handelen in Metal en andere cryptocurrencies. Eenvoudig, veilig en snel handelen, dat is waar Bitcoin Meester voor staat. 

Grafiek Metal

Wat is Metal (MTL)?

Metal is een betalingsapplicatie voor je smartphone. Betalingen kunnen over de gehele wereld gedaan worden door alleen je telefoonnummer te gebruiken. Dit kan met fiat of cryptovaluta. Daarnaast willen ze zich focussen op industrieën die moeilijk aan betaalsystemen kunnen komen wegens gebrek aan vertrouwen. Voorbeelden hiervan zijn erotiek, eSports en nutraceuticals.

Volg de Metal prijs in ons duidelijke overzicht

Hierdoor weet u wanneer u het beste Metal kunt kopen en verkopen. De coin pagina geeft aan wat een bepaalde valuta de afgelopen maanden en afgelopen 24 uur heeft gedaan. Het kopen en verkopen van Metal is eenvoudig en veilig op ons platform. Dit komt mede door onze transparante werkwijze, waardoor u precies weet welk bedrag u voor elke cryptocurrency betaalt of betaald krijgt. Ook zijn de stappen die u doorloopt om te handelen zeer simpel uiteengezet. Het kopen van Metal kan ook via onze any-to-any functie waarmee u de ene valuta voor de andere omwisselt. Hiermee bespaart u ook nog eens de helft van de transactiekosten uit. Zo haalt u nog meer uit uw crypto verhandelingen.

Hoe beginnen met handelen?

Ons laagdrempelige platform biedt de ruimte voor beginnende en meer gevorderde handelaren in crypto valuta. Wanneer u zich aan het oriënteren bent op deze markt, is het wel zo fijn om te kunnen zien hoe Bitcoin Meester in elkaar steekt. Hiervoor kunt u een kijkje nemen bij onze FAQ pagina en in de handleiding. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar middels de mail, chat en telefoon. Wij bieden hulp in het Nederlands en het Engels. Vragen mag altijd bij Bitcoin Meester!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.