Menu Mijn account

Metal DAO

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,11402611
-16.48%24H

Metal DAO (MTL) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Metal DAO. Koop uw MTL bij Bitcoin Meester en betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de MTL munten in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan.

Grafiek Metal DAO

Wat is Metal DAO?

Metal DAO zet zich in voor een toekomst waarin betalen met crypto de normaalste zaak van de wereld is. Metal DAO biedt hiervoor een betalingsapplicatie voor smartphones. Deze app, Metal DAO Pay, onderscheidt zich op een aantal manieren van bestaande betaalapplicaties. Via Metal DAO Pay kan je namelijk betalingen doen en ondertussen meer crypto verdienen. Bij het overboeken van een bedrag verdienen zowel betaler als ontvanger Metal DAO tokens (MTL). Daarnaast kunnen betalingen over de hele wereld plaatsvinden. Dit is een voordeel voor gebruikers die in de huidige maatschappij geen mogelijkheid hebben om een bankrekening te openen. 

 

Daarnaast is het voor sommige sectoren op dit moment moeilijk om een rekening te openen of een betaalservice aan een webshop te linken. Niet alle banken willen bepaalde vormen van handel ondersteunen. Hierdoor kan een nieuwe markt als E-sports in de knel komen. Een ander voorbeeld is de erotische industrie. Niet elke bank ziet graag haar naam gekoppeld aan een erotisch merk of website. Metal DAO wil voor alle markten toegankelijk zijn en biedt hier het platform Metal DAO voor.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Metal DAO en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een bedrag naar keuze te storten. Een account aanmaken is zo gebeurd. Nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren kunt u aan de slag met uw eigen account. Wij behandelen alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Nog meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.