Menu Mijn account

Mina

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,77071867
-6.97%24H

Let op! Mina is een privacycoin en is daarom niet op te nemen of te storten.

 

Koop Mina (MINA) met iDEAL via Bitcoin Meester

Wilt u Mina kopen of verkopen en bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waarop u Mina eenvoudig en veilig kunt verhandelen? Bitcoin Meester biedt een veilig en gemakkelijk te gebruiken platform, ook voor gebruikers met weinig tot geen kennis van cryptovaluta. U kunt eenvoudig uw account registreren, geld storten en beginnen met het kopen of verkopen van Mina of één van de andere cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt.

Grafiek Mina

Wat is Mina?

Mina Protocol streeft ernaar een lichtgewicht blockchain te zijn waarin ieder block een constante grootte van slechts 22 kB handhaaft, ongeacht hoeveel transacties aan het netwerk worden toegewezen. Deze grootte zou iedereen in staat moeten stellen een node te bedienen en het netwerk te beveiligen zonder geavanceerde computer hardware. Om transacties op het Mina-netwerk te kunnen verzenden en ontvangen, moet elke deelnemer een node uitvoeren.

 

De native token van Mina Protocol, MINA, wordt gebruikt om netwerktransacties te vergemakkelijken en vergoedingen tussen gebruikers te verdelen.

Handelen op Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg met het handelen in cryptovaluta. Een account bij Bitcoin Meester is in een paar stappen gemaakt. Wij voeren een verificatie uit waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Daarna kunt u direct handelen. We bieden kortingen op de transactiekosten als u meer handelt en hebben een any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta voor de andere voor slechts de helft van de transactiekosten. Ten slotte hebben wij een snelle uitbetaalregeling als u besluit om munten te verkopen.

Heeft u nog vragen?

Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact dan is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

 

Heeft u nog andere vragen of wil u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank of tussen de veel gestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.