Menu Mijn account

Mirror Protocol

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,26730154
-11.83%24H

Let op! Wij ondersteunen enkel de ERC20 variant

Mirror Protocol (MIR) kopen met iDEAL

Bij ons kunt u eenvoudig en snel cryptovaluta kopen en verkopen. Wij bieden een eenvoudig te gebruiken platform. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een Bitcoin Meester account en een idee welke munt u wilt kopen.

Grafiek Mirror Protocol

Wat is Mirror Protocol ?

Mirror protocol is een platform waar items uit de echte wereld gekoppeld worden aan tokens op de blockchain. De waarde van de items zou van alles kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld een aandeel, goud of olie. De tokens zijn via smart contracts gekoppeld aan de waarde van de items in de fysieke wereld. Dit zijn contracten waarin de voorwaarden van tevoren vastgelegd worden, maar deze is niet in te zien door een derde partij zoals dat op een beurs is. Zo wordt het mogelijk om een aandeel te kopen en verkopen op de blockchain. Goed om daarbij te weten is dat de tokens niet het werkelijke aandeel zijn. De tokens volgen de waarde van de aandelen door de koers uit te lezen zoals die op traditionele beurzen staat.

Mirror protocol is opgericht met het doel om mensen overal ter wereld de mogelijkheid te geven om te handelen in bepaalde items. Soms is het door overheidsregels niet mogelijk om werkelijk in aandelen te handelen uit sommige landen. Door Mirror Protocol kan iedereen handelen in alle items uit de echte wereld. Daarnaast maakt het Mirror protocol het ook mogelijk om slechts delen van aandelen te kopen. De tokens kunnen namelijk opgedeeld worden en zo kan voor heel weinig geld worden geïnvesteerd in een deel van een Amazon aandeel. Hier zou anders duizenden euro’s voor 1 aandeel nodig zijn. 

Waarom MIR?

De MIR is de munt die hoort bij het Mirror Protocol. Deze munten worden gebruikt om mensen te belonen die bijdragen aan het netwerk. Daarnaast zijn de munten nodig om als onderpand van items te dienen. Als er namelijk een token wordt uitgebracht op het platform die bijvoorbeeld gelinkt is aan een aandeel wat 1000 euro waard is, moet de uitbrenger van het token 1500 euro aan onderpand storten. Als de waarde van het aandeel omhoog gaat, dan moet de uitbrenger van het token wat gelinkt is aan een item het onderpand verhogen door er MIR bij te storten. 

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan! 

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om MIR en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is veilig, transparant en eenvoudig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Hierover kunt u gerust zijn: alle gegevens die u ons verstrekt worden met grote zorg verwerkt volgens de AVG-richtlijnen. 

Na het aanmaken van een account bij Bitcoin Meester bent u direct in het bezit van een wallet waarin u de MIR munten kan opslaan. Wanneer u besluit te verkopen, bieden wij snelle uitbetaling. Bovendien, hoe meer u bij ons koopt en verkoopt, des te groter uw tariefkorting. Dit betekent dat u een nog betere prijs krijgt voor uw valuta.

Heeft u nog vragen?

Komt u er niet uit? Bekijk dan eens de pagina met veelgestelde vragen of blader door onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over het kopen van cryptovaluta en stortingen via iDEAL. Heeft u behoefte aan contact met bitcoin meester? U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.