Menu Mijn account

Mithril

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02363432
2.24%24H

Simpel Mithril (MITH) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Via ons platform kunt u Mithril, ofwel MITH, kopen en verkopen. Ook kunt u kiezen uit meer dan 200 andere munten. Voor een overzicht daarvan kunt u kijken u op de pagina met koersen & coins. MITH munten kopen is slechts een kwestie van een account aanmaken, euro's storten, en deze meteen omwisselen voor uw gekozen cryptovaluta.

Grafiek Mithril

Wat is Mithril?

Mithril is een gedecentraliseerd sociale media platform dat gebruikers beloont voor het maken van content. Zo wil het platform de controle van grote bedrijven over sociale media verminderen en dit teruggeven aan mensen. Mithril bevindt zich op de blockchain van Binance, en wil samenwerkingen aangaan met bestaande sociale media platformen om gebruik van de MITH token toe te laten nemen. Dit is de token die bij het Mithril netwerk hoort, en zou gebruikt kunnen worden voor elk sociale media platform.

Mithril brengt de trend van sociale media dus naar de blockchain. De oprichter, Jeffrey Huang, vindt dat content makers zouden moeten verdienen op het platform, in plaats van gebruikt te worden voor advertenties. Na de oprichting van Mithril in maart 2018 groeide deze cryptovaluta snel door de populariteit van sociale media waar het op inspeelt.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u op Bitcoin Meester MITH en andere cryptovaluta kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u slechts een account te maken en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL of Bancontact. Wij verifiëren uw account en behandelen alle gegevens met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Daarna kunt u meteen crypto’s handelen. Wij bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt.

Meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader eens door onze handleidingen, bekijk onze FAQ pagina, blog of kennisbank. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. U kunt ons contacteren via chat, mail en telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.