Menu Mijn account

Mithril

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04547169
-0.74%24H

Op het juiste moment Mithril kopen en verkopen

Via ons overzichtelijke platform kunt u eenvoudig inzien wat de Mithril en andere valuta de afgelopen maanden en afgelopen 24 uur gedaan hebben. Bitcoin Meester is transparant in de kosten, zodat u zeker weet voor welke prijs u Mithril koopt en verkoopt. Daarbij is ons platform laagdrempelig en dus geschikt  voor iedere soort handelaar in Cryptocurrencies. Wij gaan zeer nauwkeurig met uw gegevens om en gaan te werk volgens de AVG-richtlijnen. Benieuwd wat u op Bitcoin Meester kunt bereiken? Maak een account aan en begin vandaag nog!

Grafiek Mithril

Mithril kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Mithril wil ervoor zorgen dat social media volledig in handen komt van de gebruikers. Het internet had er ooit voor moeten zorgen dat iedereen zijn of haar content kon delen en hiervoor beloond zou worden. Grote bedrijven hebben dit volledig naar zich toe getrokken. Mithril wil gebruikers belonen voor het creëren van content. Het doel van Mithril is om het grootste en meest geoptimaliseerde decentrale sociale netwerk te bouwen op basis van blockchain. Om dit te kunnen bereiken hebben ze als belangrijkste doel om te kunnen integreren met de grootste social media platformen van dit moment.

Een account aanmaken kan persoonlijk of zakelijk

U kunt er voor kiezen wat voor soort account u aanmaakt. Zodra u deze door ons laat verifiëren, bent u in de mogelijkheid onbeperkt Mithril en andere valuta te kopen. Wanneer u iDeal gebruikt om uw bankrekening aan uw account te koppelen, kunt u binnen enkele minuten beginnen met het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Op Bitcoin Meester is het mogelijk de ene cryptocurrency inzetten om een ​​andere Cryptocurrency te kopen met de zogenaamde any-to-any functie. Dit zorgt ervoor dat uw enkel de helft van de transactiekosten betaalt. U heeft hierdoor lagere kosten én kunt sneller handelen.

Stable coins

Bitcoin Meester biedt naast Mithril en andere crypto coins ook stable coins aan. Hierover geven wij op jaarbasis een rente van 3%. Een beter uitzicht dat de meeste banken u geven op uw spaargeld. Lees meer informatie over deze optie op onze nieuwspagina.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.