Menu Mijn account

MonaCoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,29198
3.84%24H

Mona Coin kopen doet u eenvoudig via iDeal

De betalingswijze iDeal is erg geschikt voor het koppelen van uw bankrekening aan ons platform en om hier ook Mona coins mee te kopen. De trend en koers bekijkt u eenvoudig op onze overzichtelijke pagina en op in de grafieken die per coin staan aangegeven.

Grafiek MonaCoin

MonaCoin kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

MonaCoin heeft een lange geschiedenis. De munt is in december 2013 opgericht. Daarnaast zijn er sterke overeenkomsten met de Nederlandse Gulden en de Dogecoin. Net als de Gulden is het een nationale valuta te noemen, namelijk die van Japan. Daarnaast is het opgezet zonder grote pretentieuze ambities, net als DogeCoin. MonaCoin is een hard fork van Litecoin en is voornamelijk opgezet om een betere schaalbaarheid te hebben dan de munten die op dat moment bestonden. Inmiddels heeft MonaCoin een soft fork gehad om Segwit op de blockchain te implementeren, zodat het de concurrentie aan kon gaan met Bitcoin en Vertcoin.

Uw account aanmaken is zo gebeurd

Om te kunnen beginnen met handelen in Mona coins en andere valuta dient u een account aan te maken. Dit is snel en eenvoudig te doen op Bitcoin Meester. Wij vragen u hiervoor een aantal stappen te doorlopen en vervolgens de account te laten verifiëren. Vervolgens koppelt u uw bankrekening aan dit account via iDeal of handmatige overschrijving. Hierna kunt u onbeperkt Mona coin en andere cryptocurrencies kopen en verkopen. Het is mogelijk de prijs waarvoor u Mona Coin koopt of verkoopt, vast te zetten. Hierdoor laat u Bitcoin Meester het handelswerk doen en geniet u van de winst. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de any-to-any functie waarmee u Mona coins voor elke andere door ons aangeboden coin kunt omwisselen. Hiermee krijgt u direct 50% korting op de transactiekosten. Nóg meer voordeel halen? Wordt dan een frequent handelaar op Bitcoin Meester.

Niet zeker welke coin u moet kiezen?

Wellicht bent u er nog niet over uit of u in Mona coin wilt investeren of een andere valuta. Wij raden u in dit geval aan eens een kijkje te nemen op onze nieuwspagina. Hier geven wij uitleg over de 3% rente die wij geven op stable coins. Bitcoin Meester helpt u graag  uw vermogen te laten groeien.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.