Menu Mijn account

Monero

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 145,529066
-1.31%24H

Let op! Monero is een privacycoin en is daarom niet op te nemen of te storten.

Monero (XMR) kopen met iDEAL

Bent u geïnteresseerd in de Monero (XMR) koers of wilt u deze cryptovaluta kopen? Dit doet u snel en eenvoudig via Bitcoin Meester. Wij zijn een online platform waar u 24/7 diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen en de koers kunt volgen. Na het maken van een account kunt u meteen handmatig of via iDEAL geld storten. Zodra het bedrag op uw account staat, kunt u met deze euro’s direct XMR aanschaffen.

Grafiek Monero

Wat is Monero?

Monero is een project met als belangrijkste doel om privacy en anonimiteit van transacties te garanderen. Iedereen kan aan dit project bijdragen. Bij de meeste cryptovaluta is er wel data beschikbaar op de blockchain van transacties. Hierdoor zouden Bitcoins bijvoorbeeld getraceerd kunnen worden. Monero gebruikt een ander soort code, waardoor alle transacties compleet geheim blijven voor andere partijen dan de mensen die deelnemen aan de transactie. Ze doen dit door de transacties op te slaan op de blockchain met de data van heel veel gebruikers tegelijk. Zo is nooit te vinden wie nou precies de transactie uitvoerde. Daarnaast kan de hoogte van het bedrag nooit teruggevonden worden door een derde partij.

Bovendien is Monero erop gericht om de software vaker te vernieuwen dan andere blockchains doen.

Daarnaast is de manier om de XMR te maken (ook minen genoemd) relatief makkelijk. Zo is het voor iedereen toegankelijk en niet alleen voor grote partijen.

XMR is de cryptovaluta die gebruikt wordt op het platform. Er is geen vaste hoeveelheid XMR in omloop, er kunnen in theorie altijd nog munten uitgebracht worden.

Maak nu een account aan en begin met handelen

Of u nu voor XMR of een andere coin kiest, om te beginnen maakt u op Bitcoin Meester makkelijk een account aan. Nadat uw account geverifieerd is kunt u onbeperkt handelen op ons platform. Dit kan in XMR zijn, maar ook in één van de andere 200 cryptovaluta. Wij behandelen uw gegevens altijd met de uiterste zorg volgens de AVG-richtlijnen. Handelen op Bitcoin Meester is veilig en eenvoudig voor beginners en gevorderde handelaren. Daarbij regelen wij een snelle uitbetaling.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag

Heeft u vragen over het aanmaken van uw account of de werking van ons platform? Kijk dan eens op onze pagina met veelgestelde vragen of bekijk onze handleidingen Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 007 6000 of stuur een e-mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl. U kunt ook een chat met een van onze medewerkers starten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.