Menu Mijn account

Monero

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 223,265522
-2.29%24H

Monero kopen, verkopen en de koers volgen

Bent u geïnteresseerd in de Monero (XMR) koers of wilt u deze cryptovaluta kopen? Dit doet u snel en eenvoudig via Bitcoin Meester. Wij zijn een online platform waar u 24/7 diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen en de koers kunt volgen. Maak een account aan, waarna u hier meteen handmatig of via iDEAL geld op stort. Zodra het bedrag op uw account staat, kunt u met deze euro’s direct Monero’s aanschaffen.

 

Let op! Monero is een privacycoin en vanwege aangescherpte regelgeving is deze munt niet meer op te nemen of te storten.

Grafiek Monero

Altijd en overal de Monero (XMR) koers tot uw beschikking

Monero is een veilige en niet-traceerbare cryptovaluta die volledig privé is. Monero maakt gebruik van een speciaal soort cryptografie, waardoor al de transacties voor 100% niet-traceerbaar blijven. Dit biedt vandaag de dag voordeel in specifieke situaties. Wanneer u wilt handelen in Monero’s, is het goed om de koers van deze cryptovaluta nauwkeurig in de gaten te houden. Alleen dan bepaalt u wanneer het een goed moment is om Monero’s te kopen of verkopen. Bij Bitcoin Meester heeft u altijd toegang tot de koersen van onze coins, waaronder die van Monero, Bitcoin of Polkadot. Klik in het overzicht op een munt en er verschijnt een grafiek van de koers van deze munt van de afgelopen twee maanden.

Snel, eenvoudig en veilig Monero kopen en verkopen

Bij een wisselkantoor, zoals Bitcoin Meester, kunt u snel, eenvoudig en veilig Monero kopen en verkopen. Wij kopen Monero’s in bij verscheidene beurzen, waarna we de valuta met een kleine toeslag verkopen aan onze klanten. Maak een account aan bij ons en profiteer van het gemak van een gebruiksvriendelijk platform waarvoor geen technische kennis nodig is. Daarnaast zijn wij een in Nederland gevestigd en geregistreerd bedrijf, waardoor u precies weet met wie u zaken doet.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag

Heeft u vragen over het aanmaken van uw account of de werking van ons platform? Kijk dan eens op onze pagina met veelgestelde vragen of bekijk onze handleidingen Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 007 6000 of stuur een e-mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.