Menu Mijn account

Moonbeam

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,43051492
-1.26%24H

Moonbeam kopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om eenvoudig en snel Moonbeam tokens (GLMR) te kopen en te verkopen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten heeft aangemaakt. Hierna kunt u aan de slag met GLMR tokens kopen.

Grafiek Moonbeam

Wat is Moonbeam?

Er zijn verschillende visies op de toekomst van blockchain, ieder met zijn eigen sterke en minder sterke punten. Waar de één zich focust op een wereldwijd web dat draait vanuit één grote blockchain stelt de andere partij zich een wereld voor waarin er een wereldwijd netwerk bestaat met duizenden onafhankelijke blockchains. Een netwerk met onafhankelijke blockchains heeft echter een probleem, de netwerken moeten met elkaar kunnen samenwerken. Het gebrek aan samenwerking van verschillende blockchains is geen nieuw probleem en ook niet eenvoudig op te lossen. Het zou zelfs wel eens het lastigste probleem kunnen zijn dat ervoor zorgt dat de blockchain technologie nog geen massa adoptie voor elkaar heeft gekregen. Maar het is het probleem dat Moonbeam wil oplossen. Verschillende "bridges" - bruggen tussen verschillende blockchains - zijn al geïntegreerd met Moonbeam, waaronder cBridge en Multichain Swap Protocol. Dit betekent dat deze zogeheten bridges in staat zijn om activa dat draait op protocollen op Moonbeam te verplaatsen naar protocollen op andere blockchains. Naarmate er meer bridges met Moonbeam worden geïntegreerd, wordt het platform steeds gebruiksvriendelijker

Wat is Glimmer (GLMR)?

Het eigen token van Moonbeam heet Glimmer (GLMR). GLMR heeft een aantal belangrijke functies, waaronder het betalen van transactie- en slimme contractuitvoeringskosten (zoals ETH doet op Ethereum.) Dit is misschien wel de meest voorkomende functie van een token in een bepaald netwerk. Daarbij zorgt de token ook voor veiligheid van het netwerk en kunnen de tokens worden gebruikt om te stemmen op nieuwe netwerkvoorstellen. Moonbeam is voor zijn operaties afhankelijk van zijn eigen token. Het token is dus onmisbaar voor het ontwerp van het netwerk, omdat het de slimme contracten aandrijft, de beveiliging van het netwerk faciliteert en DApp-prestaties mogelijk maakt.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is gebruiksvriendelijk en u heeft slechts een account nodig om te beginnen met handelen. U kunt na verificatie van uw account een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Wij hebben de focus op veiligheid en betrouwbaarheid, en behandelen daarom alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens AVG-richtlijnen. Bij Bitcoin Meester kunt u snel crypto’s kopen en verkopen. Daarnaast bieden wij kortingen op de tarieven als u meer handelt.

Heeft u ergens vragen over?

U kunt bladeren door onze handleidingen of onze FAQ pagina bekijken. Raadpleeg daarnaast onze kennisbank of lees het laatste cryptonieuws op ons blog. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden, helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts staan u graag te woord.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.