Menu Mijn account

Moonriver

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 8,58466979
1.16%24H

Wat is Moonriver (MOVR)?

Moonriver is een Ethereum-compatibele, smart-contract parachain gebouwd op Kusama. Moonriver dient in de basis als een testnetwerk voor Moonbeam, waar het een permanent gestimuleerd “canary network” kan bieden. Nieuw geschreven code wordt eerst op Moonriver onder reële omstandigheden getest en geverifieerd. Als de code eenmaal volledig is getest en zich heeft bewezen wordt deze verzonden naar Moonbeam op Polkadot.

Grafiek Moonriver

Wat is MOVR?

Moonriver is een smart contract-platform en dus heeft het een eigen utility-token nodig om te kunnen functioneren. De native token van Moonriver is MOVR, deze token staat centraal in het ontwerp van Moonriver en kan niet worden verwijderd zonder essentiële functionaliteit op te offeren. De MOVR tokens dienen ter ondersteuning van de gasmeting tijdens het uitvoeren van de slimme contracten. Daarbij dient MOVR ook als een middel om te faciliteren in de on-chain governance en wordt het gebruikt om te betalen voor de netwerkkosten. Er zal een totale voorraad van 10 miljoen MOVR-tokens zijn zodra het Moonriver Network wordt gelanceerd met een jaarlijkse inflatie van 5%.

Moonriver kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar eenvoudige manier om veilig en snel Moonriver te kopen of te verkopen? Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig aan de slag met het kopen en verkopen van MOVR met een euro pair! Wanneer u een account heeft geopend kunt u aan de slag en Moonriver kopen. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.