Menu Mijn account

Morpheus Labs

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04715033
-18.78%24H

Wat is Morpheus Labs?

Morpheus Labs is een in Singapore gevestigd bedrijf dat bedrijven een end-to-end Blockchain-Platform as a Service (BPaaS) -oplossing biedt voor innovatie en waardecreatie. Het pakket dat Morpheus Labs biedt bevat kant-en-klare ontwikkeltools en applicaties in een agnostische omgeving met toonaangevende blockchain-technologieën om de algehele adoptie van blockchain technologieën te vergemakkelijken en stelt individuen en ondernemingen in staat eenvoudig prototypen, implementatie en integratie van applicaties te maken met behulp van blockchain-technologie.

Grafiek Morpheus Labs

Morpheus Labs (MITX) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige en snelle manier op Morpheus Labs (MITX) te kopen met euro’s en te betalen? Dan zit u bij Bitcoin Meester goed! Wanneer u een account heeft op ons platform kunt u namelijk aan de slag met MITX kopen met iDEAL. De minimale inleg bedraagt slechts €5,- waarna u aan de slag kunt gaan met het kopen van Morpheus Labs of een van de ruim 200 andere coins die we aanbieden.

Wat is MITX?

De native token van het Morpheus Labs platform is MITX. Dit is de aandrijvende token van het hele platform en is nodig om het hele ecosysteem te laten draaien. Het doel van de token is loyaliteit te genereren en zakelijke groei op lange termijn te realiseren, maar het wordt ook gezien als een sleutel om onderwijs en massale acceptatie te verbeteren door de token als een vorm van een tegoedbon te gebruiken; Aan een universiteit bijvoorbeeld. Elke gebruiker kan ervoor kiezen om een bepaald aantal MITx vast te zetten, wat ervoor zorgt dat deze gebruiker een korting krijgt bij het gebruiken van het platform. Hoe langer en hoe meer tokens er vastgezet worden, hoe groter de korting.

Over Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigde partij welke het mogelijk maakt om ruim 200 verschillende cryptovaluta te kopen, verkopen, versturen en te bewaren. Wanneer u een account aanmaakt kunt u direct aan de slag met het handelen. Is Morpheus Labs niet de munt waar u naar op zoek bent? Kijk dan verder in ons aanbod! Wat dacht u bijvoorbeeld van Polkadot, FTX Token of XRP? Ga aan de slag! Wanneer u vragen heeft kunt u onze helpdesk bereiken via telefoon, chat en email. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te helpen en binnen 24 uur te reageren.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.