Menu Mijn account

Multivers X

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 41,9948428
-2.35%24H

MultiversX (EGLD) kopen of verkopen met iDEAL en Bancontact?

MultiversX kopen doet u met Bitcoin Meester. Bij ons koopt u uw EGLD met Euro credits of via onze any-to-any functie met een andere munt. Euro's kunt u snel en eenvoudig storten op uw account met iDEAL of Bancontact of een andere betaalmethode. Zo makkelijk kan het zijn!

Grafiek Multivers X

Wat is MultiversX?

MultiversX richt zich op de opslag en overdracht van waarden. Net als veel andere projecten is MultiversX gefocust op groei van hoeveelheid transacties en de privacy van gebruikers. De MultiversX-software is een openbare blockchain die als doel heeft om op grotere schaal gebruikt te kunnen worden en waarmee tegen lage transactiekosten gehandeld kan worden. MultiversX is een blockchain software die probeert te concurreren met andere cryptovaluta zoals Ethereum. MultiversX doet dit door middel van “sharding”, wat eigenlijk betekent dat niet alle onderdelen van het netwerk nodig zijn om transacties uit te voeren. Hierdoor zijn er veel hogere transactie snelheden in vergelijking met andere blockchains.

 

EGLD is de cryptovaluta die bij de Multivers X software hoort en kan gebruikt worden voor betalingen, het belonen van ontwikkelaars van de software n en voor het uitvoeren van zogenaamde smart contracts. Smart contracts zijn transacties waarbij automatisch wordt gecontroleerd of alle voorwaarden juist zijn en dan wordt de transactie uitgevoerd. 

De voordelen van MultiversX

MultiversX heeft met sharding een aanpak van het verwerken en goedkeuren van transacties wat leidt tot extreem snelle verwerkingstijden. Daarnaast is de hoeveelheid MultiversX beperkt tot 20 miljoen en is het ontworpen om een stabiele opslag van waarde te zijn. Goed om te weten ook is dat het MultiversX tot dusver goed lukt om de geplande ontwikkelingen aan hun software ook werkelijk uit te voeren.

Heeft u een vraag?

U kunt altijd vragen stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Ook kunt u een kijkje nemen naar de handleidingen die wij speciaal hebben opgesteld of u kunt een kijkje nemen op ons blog en onze kennisbank. Direct contact is ook mogelijk via chat, telefoon en mail.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.