Menu Mijn account

Myriad

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00108
-0.92%24H

Koop Myriadcoin nu via iDeal

Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid uw account te koppelen via iDeal. Hierdoor kunt u zeer eenvoudig Myriad coin en andere cryptocurrencies kopen. Via onze any-to-any functie kunt u vervolgens andere valuta aanschaffen voor maar de helft van de transactiekosten. 

Grafiek Myriad

Myriad koop je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Myriad is in februari 2014 gelanceerd en maakt gebruik ondersteunt 5 algoritmes, geschikt voor ASIC, GPU en CPU-mining. Het doel van het gebruiken van deze verschillende algoritmes is om de veiligheid te verbeteren en een zogenoemde 51% aanval te kunnen weerstaan omdat er een reeks verschillende soorten hardware nodig is om de verschillende blocks te kunnen vinden.

Beginnen met Bitcoin Meester

Maak een persoonlijke of zakelijke account aan en laat deze verifiëren. U kunt hierna onbeperkt Myriadcoin en andere coins kopen en verkopen. Wij behandelen uw gegevens met de uiterste zorg volgens de AVG richtlijnen. Daarbij worden uw coins veilig bewaard op onze offline server. U kunt er voor kiezen uw cryptocurrencies in uw eigen wallet te beheren. Ook is het mogelijk korting te krijgen op deze kosten wanneer u frequent handelt op het platform. Dit kunt u onder andere doen door bij verschillende coins een vaste prijs in te stellen. Zo betaalt u ook nog eens altijd precies wat u zelf voor ogen heeft. Bitcoin Meester is zeer transparant en geeft dan ook altijd de prijzen van coins weer inclusief alle bijkomende kosten.

Stable coin met 3% op jaarbasis

Bitcoin Meester heeft een paar stable coins waarbij u op jaarbasis 3% rente kunt sparen. Dit is een fijn alternatief voor de spaarrekeningen die momenteel in omloop zijn. Indien u hier meer over wilt weten kunt een kijkje nemen op onze nieuwspagina.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.