Menu Mijn account

Myriad

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00163
0.62%24H

Koop Myriadcoin nu via iDeal

Bitladon biedt de mogelijkheid om Myriad te kopen met een euro pair. Dit maakt het heel gemakkelijk om Myriad en andere cryptocurrencies te kopen en te verkopen. Via onze any-to-any functie kunt u zelfs voor slechts de helft van de transactiekosten ook andere cryptocurrencies onderling met elkaar wisselen.

Grafiek Myriad

Myriad koop je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Myriad is in februari 2014 gelanceerd en maakt gebruik ondersteunt 5 algoritmes, geschikt voor ASIC, GPU en CPU-mining. Het doel van het gebruiken van deze verschillende algoritmes is om de veiligheid te verbeteren en een zogenoemde 51% aanval te kunnen weerstaan omdat er een reeks verschillende soorten hardware nodig is om de verschillende blocks te kunnen vinden.

Beginnen met Bitcoin Meester

Maak een persoonlijk of zakelijk account aan en laat deze verifiëren. U kunt hierna onbeperkt Myriad coin en andere coins kopen en verkopen. Wij behandelen uw gegevens met de uiterste zorg volgens de AVG richtlijnen. Daarbij worden uw coins veilig bewaard op onze offline server. U kunt er voor kiezen uw cryptocurrencies in uw eigen wallet te beheren. Bitcoin Meester is zeer transparant en geeft dan ook altijd de prijzen van coins weer inclusief alle bijkomende kosten.

Stable coin met 3% op jaarbasis

Bitcoin Meester heeft een paar stable coins waarbij u op jaarbasis 3% rente kunt sparen. Dit is een fijn alternatief voor de spaarrekeningen die momenteel in omloop zijn. Indien u hier meer over wilt weten kunt een kijkje nemen op onze nieuwspagina.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.