Menu Mijn account

Nano

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 4,58333922
-1.64%24H

Nano kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Nano wordt gezien als een Bitcoin killer in potentie. Nano focust zich alleen op betalingen en wil deze snel en goedkoop kunnen versturen naar de blockchain. De techniek achter de blockchain van Nano is te vergelijken met die van IOTA. Er wordt gebruik gemaakt van de Directed Acyclic Graphs, oftewel DAG. Bij DAG valuta’s zijn er geen miners, maar gebruikers bevestigen elkaars transacties. Hiernaast wordt er door de Proof-of-Stake methode veel minder energie gebruikt dan bij het Proof-of-Work principe. Het motto van Nano is dan ook: Doe één ding en doe het fantastisch.

Grafiek Nano

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.