Menu Mijn account

Nano

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,84351176
-2.60%24H

Nano (NANO) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Nano. NANO is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Raadpleeg dan onze helpdesk, de contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Grafiek Nano

Wat is Nano?

Nano streeft ernaar om de beste digitale munt om mee te betalen te worden. Het focust zich volledig op transacties tussen consumenten. Er zijn veel vergelijkbare projecten en Nano probeert dan ook onderscheidend te zijn. De twee meest voorkomende problemen bij transacties op de blockchain zijn hoge kosten en een lage snelheid. Nano heeft ervoor gekozen om de structuur van de blockchain compleet te veranderen in de hoop deze problemen op te lossen. 

Wat is er anders?

Nano gebruikt een speciale blockchain structuur. Elk account krijgt namelijk zijn eigen blockchain. Dit wordt een account-chain genoemd. Een account-chain wordt alleen bijgewerkt door de accounteigenaar. Op deze manier kan zo’n chain zelfstandig werken. Andere accounts hebben niets met deze chain te maken. Dit principe wordt asynchroon genoemd en is bij een traditionele blockchain niet mogelijk. Door gebruik te maken van deze speciale blockchain structuur kan Nano veel sneller transacties uitvoeren. Bij een overboeking zijn er maar twee transacties nodig. Allereerst de verzendtransactie die het bedrag aftrekt van het saldo van de verzender. Daarnaast een ontvangsttransactie die het bedrag toevoegt aan het saldo van de ontvanger. Bij Nano kosten transacties zo weinig moeite dat het volledig vrij van kosten is. 

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen voor de helft van de transactiekosten. 

Nog vragen?

Heeft u nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen. Daarnaast is onze helpdesk 24 uur per dag te bereiken via email en zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.