Menu Mijn account

NavCoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,44441
0.40%24H

Deze munt wordt gedelist en is niet meer te kopen

Kopen en verkopen van NavCoin en andere valuta

 

Wanneer u er voor kiest NavCoin aan te schaffen, kunt u middels onze any-to-any functie ook zeer eenvoudig andere cryptocurrencies kopen. Hier krijgt u zelfs 50% korting voor op de transactiekosten. Minder kosten dus en sneller handelen. Daarbij hanteren wij een snelle uitbetaalregeling, waardoor u dus vlug profijt heeft van uw digitale arbeid. Wilt u een vaste prijs instellen voor NavCoin of andere valuta? Dat kan! 

Grafiek NavCoin

Wat is NavCoin

NavCoin is gebaseerd op de Bitcoin Code. Bitcoin is anoniem, maar niet privé. Nav Coin is daarentegen wel privé. Het is een munt die in 2014 is uitgekomen en het was één van de eerste munten die deze tekortkoming wilde aanpakken. Daarnaast gebruikt NavCoin het Proof of Stake principe. Het is dus energiezuinig. Eigenlijk biedt NavCoin alle voordelen van Bitcoin, plus extra voordelen. Denk hierbij aan snellere transacties (ca. 30 seconde), optionele private betalingen en de mogelijkheid om jaarlijks een rendement van 5% te verdienen.

Een account bij Bitcoin Meester

Om optimaal van ons platform gebruik te maken is het creëren van een account noodzakelijk. Hiermee krijgt u alle voordelen die Bitcoin Meester biedt en kunt u, na verificatie, ook onbeperkt NavCoin en andere coins kopen en verkopen. Verificatie duurt doorgaans een uur. Via iDeal kunt u uw bankrekening aan dit account koppelen en zo binnen enkele minuten al de markt op. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw gegevens in vertrouwde handen blijven en worden verwerkt volgens de AVG richtlijnen. U kunt direct aan de slag met het handelen in meer dan 200 verschillende cryptocurrencies waaronder XRP, Polkadot en Chainlink.

Hoe nu verder

Na het aanmaken van uw account kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina en de handleiding doornemen. Ook onze nieuwspagina biedt inzage in belangrijke aspecten omtrent het handelen in cryptocurrency. Bij vragen kunt u terecht via mail, chat of telefoon. Vragen staat vrij, dus wij horen graag van u

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.