Menu Mijn account

NEAR Protocol

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 6,91433095
-2.69%24H

Wat is Near Protocol (NEAR)?

NEAR Protocol is een gedecentraliseerd applicatieplatform dat is ontworpen om apps bruikbaar te maken op internet. Het netwerk draait op een Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme genaamd Nightshade, dat schaalbaarheid en stabiele vergoedingen wil bieden. NEAR Protocol wodt aangedreven door de native ulitiy-token NEAR. De eigen token wordt gebruikt voor het betalen van vergoedingen voor het verwerken van transacties en het opslaan van gegevens en als governance-token om te stemmen op nieuwe voorstellen.

Grafiek NEAR Protocol

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.