Menu Mijn account

NEAR Protocol

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,20960940
-2.83%24H

Near Protocol (NEAR) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een snelle en veilige manier om NEAR te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester, een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Bij ons kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week cryptovaluta verhandelen. Naast onze website bieden we ook een app voor zowel iOS als Android.

Grafiek NEAR Protocol

Wat is NEAR Protocol?

NEAR Protocol is een software met als doel een netwerk van computers te bieden aan ontwikkelaars. Op dit platform kunnen deze ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties maken en lanceren. Dit zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. In plaats daarvan draaien ze op een blockchain. NEAR Protocol zelf wordt niet gecontroleerd door een enkele partij, maar wordt bestuurd en onderhouden door een verdeeld netwerk van computers en dat scheelt in de privacy, risico van falen en kosten.

Een belangrijk kenmerk van NEAR Protocol is het gebruik van sharding. Met deze techniek, die het platform Nightshade noemt, kunnen blockchains sneller transacties verwerken. Hierbij wordt een blockchain verdeeld in kleinere delen. De kleinere delen, shards, bestaan uit hun eigen data en zijn onafhankelijk van anders shards. Het platform kan zo efficiënter werken en opgeschaald worden.

NEAR Protocol wordt aangedreven door een eigen token die NEAR heet. Deze wordt gebruikt voor het betalen van transactiekosten, het opslaan van gegevens, en om te stemmen op nieuwe voorstellen hoe het platform bestuurd moet worden.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u een account heeft aangemaakt zullen wij deze verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen. Daarna kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta handelen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Daarnaast bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen voor de helft van de transactiekosten.

Nog meer informatie nodig?

Wilt u meer weten? Blader dan eens door onze handleidingen, bekijk onze FAQ pagina, kennisbank of blog met cryptonieuws. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Onze helpdesk staat voor u klaar voor verdere vragen. U kunt ons bereiken via e-mail, chat en telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.