Menu Mijn account

Neblio

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,90043148
-2.90%24H

Neblio (NEBL) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Wilt u starten met handelen in NEBL? Maak dan een account aan bij Bitcoin Meester! Wij bieden meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en verkopen. U kunt ook gebruik maken van onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Neblio

Wat is Neblio?

Neblio is een platform waar ondernemingen decentralized applications (dapps) kunnen maken en uitgeven. Dapps zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele autoriteit of computer. In plaats daarvan draaien ze op een blockchain, een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat. 

Neblio wil het het ontwikkelen van dapps simpeler en sneller maken. Daarvoor biedt het verschillende functies, diensten en open-source software waarmee applicaties met elkaar kunnen communiceren. 

Het platform gebruikt een Proof of Stake algoritme. Hierbij gebruiken bezitters van tokens deze om transacties goed te keuren en het netwerk te beveiligen. Door het staken van tokens ontvangen gebruikers een beloning in de vorm van NEBL. NEBL is de token van Neblio en wordt onder andere gebruikt op het netwerk om bepaalde functies uit te voeren. 

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

NEBL kopen doet u gemakkelijk via Bitcoin Meester. Het enige wat u nodig heeft is een account dat binnen een paar stappen is gemaakt. Wij zullen uw account verifiëren, waarbij uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen. U kunt daarna gemakkelijk via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta handelen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Ook bieden wij de any-to-any functie waarmee u munten voor andere munten kunt omwisselen voor de helft van de transactiekosten.

Heeft u verder nog een vraag?

De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Daarnaast hebben wij handleidingen, een kennisbank en een blog met informatie over verschillende cryptovaluta.

Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. U kunt ook bellen of chatten met onze medewerkers op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.