Menu Mijn account

Neblio

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,30083041
5.07%24H

Koop Neblio coin eenvoudig via iDeal

Ons platform is laagdrempelig en daarmee geschikt voor handelaren die al jaren met cryptocurrency werken en voor degene die de markt net ontdekken. Voor beide groepen is het wel zo handig dat het kopen van Neblio en andere valuta gemakkelijk kan met iDeal. U kunt tevens deze betaalmethode gebruiken om uw bankrekening aan uw account te koppelen.

Grafiek Neblio

Neblio kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Neblio wilt de blockchain toegankelijker maken. Dit willen zij doen door digitale bouwpakketten te leveren waarmee bedrijven applicaties kunnen bouwen voor hun eigen werkzaamheden, maar die in de kern niet kunnen communiceren met de blockchain. Er is dus het voordeel van de veiligheid van een blockchain in een eigen jasje.

Account aanmaken

Om te beginnen op Bitcoin Meester is het van belang dat u een zakelijke of persoonlijke account aanmaakt. U doorloopt hiervoor enkele stappen en laat uw gegevens door ons verifiëren. Wij letten er hierbij secuur op dat uw gegevens volgens de AVG richtlijnen behandeld worden. Nadat dit gebeurd is, kunt u onbeperkt Neblio coin en andere cryptocurrencies kopen en verkopen. Tevens kunt u gebruik maken van de any-to-any functie, waarbij u de ene valuta voor de andere kunt wisselen. Dit heeft als voordeel dat u enkel de helft van de transactiekosten betaalt. De kosten op ons platform zijn overigens geheel transparant. Alle bijkomende kosten zijn verrekend in de prijs van iedere coin. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uw coins beheert u of in uw Neblio wallet, of op onze offline server.

Stable coins

Naast Neblio coin biedt Bitcoin Meester biedt ook stable coins aan. Hierover geven wij 3% rente op jaarbasis %. Duidelijk een beter percentage dan meeste banken momenteel geven op spaargeld. Meer informatie over deze optie leest u op onze nieuwspagina.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.