Menu Mijn account

Nebulas

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,34642119
-3.51%24H

Kopen en verkopen van Nebulas coin en andere valuta

Indien u kiest voor het kopen van Nebulas coin, kunt u deze middels iDeal of een van onze betaalethodes kopen. Ook bieden wij de any-to-any functie waarmee u op een simpele manier de ene munt kunt omwisselen tegen de andere. U krijgt hier zelfs 50% korting voor op de transactiekosten. Dit betekent dat u minder kosten heeft en dus sneller kunt handelen. Door onze snelle uitbetaling regeling bent u ook nog eens snel in het bezit van uw winst. Wanneer u liever niet continu de prijzen van Nebulas in de gaten houdt, kiest er u er voor een vaste prijs in te stellen. Het platform doet de rest voor u.

Grafiek Nebulas

Nebulas, de Google van de blockchain

Nebulas is een project van de founders van NEO waarmee ze de Google van blockchain willen worden. Toen het internet uit kwam loste Google het probleem op om tussen alle miljoenen websites de beste voor een zoekopdracht te vinden. Nebulas wil nu dit probleem oplossen om tussen alle dApps de juiste te vinden. De missie van Nebulas is om ‘ons naar een beter leven te leiden met meer vrijheid en gelijkheid’. Hiermee willen ze publieke data volledig elimineren.

Een account bij Bitcoin Meester

Om van bovenstaande voordelen gebruik te maken, dient u een zakelijk of persoonlijk account aan te maken. U kunt dan, na verificatie, ook onbeperkt Nebulas coin en andere coins kopen en verkopen. Het verificatieproces duurt op werkdagen gemiddeld een uur. Als u gebruik maakt van iDeal, kunt u uw bankrekening aan deze account koppelen en zo binnen enkele minuten al beginnen met handelen. Uw gegevens worden uiteraard volgens de AVG richtlijnen verwerkt. 

Hoe nu verder?

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u onze FAQ pagina en handleiding doornemen. Hier vindt u meer informatie over het handelen in cryptocurrencies op Bitcoin Meester. Ook onze nieuwspagina biedt interessante artikelen. Vragen kunt u stellen via chat, mail of u kunt telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.