Menu Mijn account

Nebulas

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,05131482
-4.65%24H

Eenvoudig Nebulas (NAS) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester 

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om Nebulas (NAS) te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester op de juiste plek. Door een account aan te maken op ons platform krijgt u toegang tot de handel in meer dan 200 verschillende cryptovaluta. Kopen gaat gemakkelijk en snel met iDEAL. Wij helpen u graag verder mocht u er niet uitkomen. Daarnaast bieden we een blog en kennisbank waar u zich verder kunt verdiepen in cryptovaluta.

Grafiek Nebulas

Wat is Nebulas? 

Nebulas is eigenlijk een soort Google voor gedecentraliseerde applicaties. Dit zijn applicaties die draaien op de blockchain en niet door een enkele partij worden beheerd. Doordat die applicaties op veel blockchains gebouwd worden is het lastig om snel de juiste applicatie te kunnen vinden. Het Nebulas platform zorgt ervoor dat de beste applicaties voor het probleem of de zoekterm die u intypt bovenaan komt te staan. Dit doen ze door te kijken naar de hoeveelheid geld die uitgegeven wordt binnen een applicatie, hoe snel het aantal gebruikers groeit, en hoe goed de applicaties met andere applicaties verbonden zijn.

De missie van Nebulas is om ‘ons naar een beter leven te leiden met meer vrijheid en gelijkheid’. Ze zeggen zelf dat het is uitgevonden om gedecentraliseerde samenwerking waar te maken. 

Verder biedt Nebulas een plek waar mensen samen kunnen werken en maken ze het mogelijk om nieuwe marketing technieken toe te passen.

Waarom NAS?

NAS is de token die hoort bij het Nebulas platform. Met de token worden betalingen op het netwerk gedaan. Daarnaast wordt de token gebruikt om mensen te belonen voor goede applicaties en beloningen uit te delen voor bijdragen aan het netwerk. 

Het is compleet gedreven door de gemeenschap. Over alle ontwikkelingen op het netwerk kan iedereen meestemmen. Dit is om te voorkomen dat er veel afsplitsingen gemaakt worden. 

Hoe nu verder?

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u onze FAQ pagina en handleiding doornemen. Hier vindt u meer informatie over het handelen in cryptovaluta op Bitcoin Meester. Ook onze nieuwspagina biedt interessante artikelen. Vragen kunt u stellen via chat en mail, of u kunt telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.