Menu Mijn account

NEM

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,14541991
-1.90%24H

Nem kopen, verkopen en de koers bekijken

Alles is eenvoudig terug te vinden op ons laagdrempelige platform. Per coin kunt u zien wat deze de afgelopen 24 uur gedaan heeft én de trend van de afgelopen maanden, die in de grafiek wordt weergegeven. Indien u niet dagelijks de Nem of andere coins op de voet wilt volgen, kunt u ervoor kiezen een vaste prijs in te stellen voor koop en/of verkoop. Dit is een handige functie en geeft u een snellere mogelijkheid om frequent handelaar op Bitcoin Meester te worden. Dit heeft als voordeel dat u korting krijgt op de transactiekosten. Dat is altijd mooi meegenomen! 

Grafiek NEM

Nem kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

NEM is een afkorting voor de beweging ‘New Economy Movement’. Dit is een groep voorstanders van blockchain technologie die in eerste instantie een variant op de NXT cryptovaluta wilde maken door gebruik te maken van het bijbehorende applicatieplatform. Uiteindelijk hebben ze de voorkeur gegeven aan een maatwerk blockchain oplossing. Het is een oplossingsgericht platform met veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het verrichten van veilige en snelle transacties zonder een bankrekening.

Nem kopen met iDeal

Dat is wel zo makkelijk en betekent dat u binnen enkele minuten de coins al op uw account heeft staan. Wanneer u uw account door ons laat verifiëren, kunt u onbeperkt Nem en andere valuta aanschaffen. iDeal is ook ideaal voor het koppelen van uw bankrekening aan uw persoonlijke of zakelijke Bitcoin Meester account.

Niet zeker in welke coin u wilt investeren?

In het geval dat u nog twijfelt over welke coin de beste investering is, kunt u ook een kijkje nemen op onze nieuwspagina. Hier lichten wij toe hoe Bitcoin Meester 3% rente op jaarbasis levert op stable coins. Wellicht een interessant alternatief.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.