Menu Mijn account

NEM

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,03717726
-6.80%24H

NEM (XEM) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om NEM te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen en te verkopen via iDEAL.

Grafiek NEM

Wat is NEM?

NEM is een afkorting voor de beweging ‘New Economy Movement’. Het bestaat uit een groep voorstanders van de blockchain technologie. In eerste instantie wilde men een bestaande blockchain forken. Dit betekent dat er een kopie van de code wordt genomen, en dat deze vervolgens vrij is aan te passen om verbeteringen door te voeren. De fork heeft geen koppeling meer met de orginele blockchain. Uiteindelijk is de voorkeur gegeven aan een blockchain oplossing op maat. NEM is een oplossingsgericht platform met veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het verrichten van veilige en snelle transacties zonder een bankrekening.

Veel minder stroomverbruik

NEM maakt geen gebruik van het kostbare Proof of Work (PoW) algoritme. Proof of Work houdt in dat op basis van bepaalde berekeningen er blokken aan de blockchain toegevoegd kunnen worden en hiervoor krijgen de uitvoerders van de berekening een beloning. Naarmate een netwerk groeit is er steeds meer rekenkracht (en stroom) nodig om het PoW algoritme uit te voeren.

NEM maakt gebruik van het unieke Proof of Importance. Dit is een vorm van Proof of Stake, waarbij eigenaren van de tokens deze laten gebruiken om transacties goed te keuren en het netwerk te beveiligen. Bij het Proof of Importance principe wordt een gebruiker niet beloont op basis van de hoeveelheid tokens in het bezit, maar op basis van reputatie. 

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een eenvoudig te gebruiken platform waar u cryptovaluta kunt verhandelen. Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank.

U koopt XEM of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Fees voor het aan- en verkopen van cryptovaluta zijn maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u een frequente handelaar wordt. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons. Naast onze website hebben wij ook een Android en iOS app die kunnen worden gebruikt om te handelen in cryptocurrencies, zo kunt u altijd handelen, waar u ook bent!

Heeft u ergens vragen over?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.