Menu Mijn account

NEO

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 37,0835841
-2.43%24H

NEO kopen, verkopen en de koers volgen

Wilt u de NEO (NEO) koers volgen of NEO kopen? Maak dan een account aan bij het online wisselkantoor Bitcoin Meester. Op ons platform kunt u 24/7 diverse cryptovaluta aanschaffen en verkopen. Ook kunt u bij ons de koers van al deze cryptovaluta eenvoudig volgen. Een account aanmaken is zo gebeurd en u kunt hier meteen handmatig of via iDEAL geld op storten. Zodra er een bedrag op uw account staat, kunt u met deze euro’s direct NEO kopen.

Grafiek NEO

Volg de NEO (NEO) koers waar en wanneer u wilt

NEO gaat voor het ontwikkelen van een platform van slimme bezittingen, oftewel smart assets. Dit zijn combinaties van smart contracts met digitale goederen die in de blockchain worden vastgelegd. Het platform maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier digital assets te registreren, verhandelen en uit te geven. Wanneer u doeltreffend wilt handelen met NEO’s, is het belangrijk de NEO koers nauwkeurig te volgen. Bij Bitcoin Meester heeft u altijd toegang tot de koers van de NEO en andere cryptovaluta. Klik in het overzicht op een valuta en u ziet in een grafiek de koers van deze munt in de afgelopen twee maanden.

NEO kopen en verkopen: eenvoudig, snel en veilig

Wij begrijpen dat u in een veilige omgeving NEO’s wilt verhandelen en op het moment dat het u uitkomt. Daarom kunt u via ons platform 24 uur per dag NEO kopen en verkopen. U stort uw geld en uw aankoop is altijd direct zichtbaar in uw account. Wanneer u NEO verkoopt, betalen wij u dezelfde dag nog uit. Bovendien keren wij over NEO ook het dividend NeoGas uit.

Binnen enkele minuten heeft u een account

Bent u er klaar voor om NEO te kopen en te verkopen? Maak dan nu een account aan. Dit is binnen enkele minuten gebeurd. Heeft u vragen? Bijvoorbeeld over het aanmaken van een account of de weergave van de NEO koers? Bezoek dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Vindt u hier het antwoord op uw vraag niet? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 007 6000 of te mailen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl. Wij staan voor u klaar.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.