Menu Mijn account

NEO

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 11,8359902
-5.15%24H

Neo (NEO) kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u NEO en meer dan 200 andere cryptovaluta kopen en verkopen. Hieronder ziet u de actuele prijs en de huidige koers van NEO. Het enige wat u nodig heeft is een account dat snel is aangemaakt.

Grafiek NEO

Wat is Neo?

Neo is een platform met als doel een platform te bieden voor digitale betalingen, identiteiten en assets (ofwel alles met waarde). Het platform wil de basis zijn voor de volgende generatie van het internet. Met Neo’s software kunnen ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties draaien en smart contracts uitvoeren. Deze smart contracts, die NeoContracts worden genoemd, zijn automatische controles die kijken of partijen van een transactie aan hun belofte voldoen. Daarna wordt de transactie uitgevoerd. Velen zien Neo als de Chinese versie van Ethereum.

Een bijzonder kenmerk van Neo is de voortdurende ontwikkeling. Hierdoor is het toekomstbestendig en kan het een plotselinge toename van vraag aan. Een wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars werkt aan een laagdrempelige toegang tot het netwerk en nieuwe infrastructuren ervoor. Ook de veiligheid van het netwerk en de snelheid van het verwerken van transacties is verbeterd.

Neo heeft twee tokens, GAS (ook te kopen via Bitcoin Meester) en NEO. Met GAS worden transactiekosten betaald. Met NEO kunnen gebruikers investeren en stemmen op verbeteringen van het netwerk.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om in NEO en andere cryptovaluta te handelen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Met een account kunt u een bedrag naar keuze storten via iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving. Het aanmaken is snel gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Wij behandelen alle gegevens met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Ook bieden we kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u hulp nodig bij het openen van een account of andere vragen? Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. U kunt ons ook contacteren via telefoon of chat op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. Daarnaast kunt u kijken naar onze FAQ pagina, kennisbank, handleidingen en blog met cryptonieuws.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.