Menu Mijn account

Nimiq

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00518760
4.69%24H

Koop en verkoop Nimiq voor de beste prijs

Bitcoin Meester is een laagdrempelig en overzichtelijk platform waarop u onder andere kunt zien wat de verschillende coins de afgelopen 24 uur en maanden gedaan hebben op de markt. Alle vermelde prijzen zijn inclusief de kosten die zorgen voor een veilige transactie. Wat u ziet staan is dus de uiteindelijke prijs waar u Nimiq voor koopt of verkoopt. Het is daarbij mogelijk om Nimiq voor een vast bedrag te kopen en verkopen. Dit kunt u eenvoudig instellen op uw account. Hierbij staan veiligheid en transparantie voor op. Tevens hebben wij een snelle uitbetaalregeling, waardoor u vlug profijt heeft van uw digitale werk.

Grafiek Nimiq

Nimiq omschrijft zichzelf als blockchain-technologie geïnspireerd door Bitcoin, maar ontworpen voor browsers.

Geïmplementeerd in Rust en Javascript, Nimiq richt zich op het makkelijk maken voor web developers om hier makkelijk bovenop te bouwen. Het project claimt dat slechte 3 lijnen code elke webapplicatie direct aan de blockchain kan koppelen, wat dit toegankelijk maakt voor web-based bedrijven en projecten. Nimiq heeft geen third-party node nodig om direct vanuit de browser transacties te versturen, wat in theorie de gebruiksvriendelijkheid zou verhogen zonder in te leveren op decentralisatie en weerstand tegen censuur.

Account op Bitcoin Meester

Voordat u onbeperkt kunt handelen op ons platform, dient u een zakelijke of persoonlijke account aan te maken. Deze wordt door ons geverifieerd, waarna u middels iDeal uw bankrekening kunt koppelen. Dit is overigens ook mogelijk middels een handmatige overschrijving. Wij behandelen uw gegevens vanzelfsprekend volgens de AVG richtlijnen. U kunt u coins beheren in uw eigen Nimiq wallet of deze op onze offline server zetten. Dit kunt u zelf aangeven.

Stable coin?

Op zoek naar een manier om uw spaargeld jaarlijks te verrijken met 3%? Bekijk dan de optie voor stable coins op Bitcoin Meester. Dit is een interessant alternatief voor de huidige spaarrentes die banken leveren.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.