Menu Mijn account

NOIA Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,06272
-0.81%24H

NOIA kopen met iDEAL

NOIA Network streeft ernaar Segment Routing, IPv6 en Distributed Ledger-technologie te gebruiken om een wereldwijd Software Defined Network (SDN) op het openbare internet te creëren.

NOIA's 'programmeerbare internet' stelt naar verluidt ISP's, datacentra en individuele infrastructuurproviders in staat om verbinding te maken met Distributed Ledgers en hun infrastructuur te verkopen als internettransport. Het NOIA-platform wil 's werelds eerste' Programmeerbare Internet Backbone As a Service 'zijn. Met Bitcoin Meester kunt eenvoudig en snel NOIA kopen en verkopen met euro's via iDEAL.

Grafiek NOIA Network

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.