Menu Mijn account

Novo

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,90552
-1.69%24H

Eenvoudig en snel NOVO currency kopen met iDEAL

NOVO kopen doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester. NOVO is net als Bitcoin Meester een project van Nederlandse bodem. Een uitdaging voor cryptocurrencies is om grote prijsschommelingen te voorkomen. NOVO biedt hiervoor een oplossing. Normaliter kunnen individuen grote hoeveelheden van een munt vasthouden en daarmee druk uitoefenen op de koers van een munt. Bij NOVO is er een limiet van 2500 Novo per persoon. Dit voorkomt het ontstaan van mensen die grote bedragen vasthouden. Zo wordt prijsstabiliteit bevorderd.

Grafiek Novo

NOVO kopen met Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester is ons doel om het handelen in cryptocurrency zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Daarom kan iedere munt die wij aanbieden, zoals NOVO currency, eenvoudig kopen met euro’s en betalen via iDeal of Bancontact. Om in een extra gebruiksgemak te voorzien bieden we ook nog een eigen app aan waarmee onderweg handelen minstens net zo eenvoudig wordt. Heeft u hulp nodig met het platform? Bekijk dan eens onze handleidingen of onze FAQ. Mocht u hulp nodig hebben van een medewerker dan kunt u uiteraard ook een chat starten of ons bellen op de onderstaande contactgegevens.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.