Menu Mijn account

Nucleus Vision

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00099714
-1.53%24H

Nitro Network (NCASH) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester 

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van NCASH. NCASH is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt heel simpel geld storten via iDEAL of handmatige overschrijving en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers makkelijk en snel bereiken via mail, telefoon of chat.

Grafiek Nucleus Vision

Wat is Nitro Network?

Nitro Network is opgericht om het internet of things aan elkaar te koppelen. Dit houdt in dat ze alles, van koelkasten tot vliegtuigen, aan elkaar willen koppelen. 

Het netwerk heeft inmiddels twee onderdelen: Waarde toevoegen voor fysieke winkels en het aanbieden van een privé communicatienetwerk. 

Het communicatienetwerk is een draadloos netwerk waar mensen gebruik van kunnen maken, maar het kan ook gebruikt worden door bijvoorbeeld drankautomaten of digitale reclameborden. Dit is eigenlijk de tweede stap naar het koppelen van vele apparaten.

Voor fysieke winkels probeert het netwerk door middel van een soort offline cookies waarde toe te voegen voor fysieke winkels en mensen die winkelen. Cookies zijn een soort informatie over het gedrag van iemand die op een website zit. Het werkt eigenlijk heel simpel, als een klant een winkel binnenloopt of dingen koopt krijgt hij daar een beloning in NCASH voor. Die informatie wordt veilig op de blockchain opgeslagen wat het minder gevoelig maakt voor verlies van privacy ten opzichte van centraal opgeslagen data (zoals dat nu vaak bij websites gedaan wordt). Andere winkeliers kunnen ook weer gebruik maken van de data en daar NCASH voor betalen, de klant moet daar wel eerst toestemming voor geven.

Uiteindelijk is de missie om alle gebouwen en steden slim te maken, zodat bijvoorbeeld lichten alleen aan staan wanneer dat nodig is omdat er iemand in de buurt is en stoplichten op groen gaan voor de ambulance.

Waarom NCASH?

NCASH is de token die voor betalingen gebruikt wordt op het Nitro Network. 

Wanneer mensen gebruik maken van het netwerk moet betaald worden met NCASH. Ook voor het gebruik van data en belonen van klanten wordt betaald met NCASH.

Meer informatie nodig? 

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog staat nog veel meer informatie over de vele andere cryptovaluta.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.