Menu Mijn account

Nucleus Vision

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00191822
-4.22%24H

Kopen en verkopen van Nucleus Vision 

Nucleus Vision - ofwel NCASH kopen doet u bij Bitcoin Meester. Net als Ncash heeft Bitcoin Meester een duidelijke visie wat betreft cryptocurrency: handelen moet veilig en snel kunnen gebeuren. Op ons laagdrempelige platform is het voor beginners en gevorderden eenvoudig Nucleus Vision en andere cryptocurrency te kopen en verkopen.

Grafiek Nucleus Vision

Over Nucleus Vision - NCASH

Nucleus Vision is in 2014 opgericht. De munt heeft de visie om de wereld op de lange termijn te verbinden met IoT apparaten. Om dat te bereiken moet er in kleine stapjes gewerkt worden. Vandaar dat de focus nu ligt op de retailmarkt. Zij willen de retailmarkt helpen om meer inzicht te krijgen in consumentengedrag en hier een beloningssysteem aan koppelen door middel van hun eigen munt.

Begin vandaag met Bitcoin Meester

Klaar om aan de slag te gaan? Begin dan met het aanmaken van een persoonlijke of zakelijke account. Dit kan al gedaan worden binnen 5 minute. Vervolgens dient u euro's te storten op uw account welke u trade tegen de gewenste munt. Dat laatste kan eenvoudig via iDeal of een handmatige overschrijving. Uw standaard weeklimiet bedraagt 100,- euro, maar zodra u ook uw account door ons laat verifiëren, kunt u onbeperkt Nucleus Vision en andere coins kopen en verkopen. Wees gerust, uw gegevens zijn bij ons in veilige handen en worden verwerkt volgens de AVG richtlijnen. Met de any-to-any functie die het mogelijk maakt de ene cryptocurrency voor de andere om te wisselen. Bij het gebruik van deze functie krijgt u 50% korting op de transactiekosten.

Nog niet zeker welke coin?

Wellicht dat u nog twijfelt of u zult investeren in Ncash coin of een andere valuta die hier op Bitcoin Meester wordt aangeboden. In dat geval is het zeker aan te raden ook even een kijkje te nemen op onze nieuwspagina waar wij uiteenzetten hoe u kunt investeren in de stable coins van ons platform. Wie geven hier namelijk 3% rente op jaarbasis over! Dat is wel wat anders dan de gemiddelde spaarrekening tegenwoordig biedt. Wij helpen graag uw vermogen uit te breiden.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.