Menu Mijn account

Nuls

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,25739332
3.22%24H

Nuls (NULS) kopen met iDEAL

Nuls is onderdeel van de meer dan 200 cryptovaluta die op Bitcoin Meester te verhandelen is. Het is natuurlijk van belang dat u op de hoogte bent van de koersen, zodat u zeker voor de juiste prijs koopt en verkoopt. Daarom ziet u bij ons altijd de live koers.

Grafiek Nuls

Wat is Nuls?

Het platform van Nuls is gedecentraliseerd en maakt gebruik van de blockchain technologie. Het geeft de mogelijkheid aan ontwikkelaars om decentrale applicaties (dapps) te ontwikkelen. Dapps zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. In plaats daarvan draaien ze op een blockchain. Nuls wil zich onderscheiden door middel van een ontwerp wat in meerdere losse stukken is te verdelen. Het moet hierdoor makkelijker worden voor ontwikkelaars om nieuwe projecten met blockchain te ondersteunen. Het platform richt zich daarnaast op het faciliteren van smart contracts. Smart contracts zijn transacties waarbij automatisch wordt gecontroleerd of alle voorwaarden juist zijn en dan wordt de transactie uitgevoerd.

De technologie

Het Nuls platform is verdeeld in twee delen. Heel simpel gezegd een basis voor het hele netwerk en daarnaast een aanpasbare infrastructuur. Nuls geeft softwareontwikkelaars hiermee de tools om op de blockchain te werken. Door het modulaire karakter kunnen ontwikkelaars hun eigen onderdelen maken en die achteraf aansluiten op het basisnetwerk van Nuls.  

Handelen via Bitcoin Meester

Nuls kopen doet u eenvoudig en snel via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? dan kunt u direct aan de slag met het kopen van meer dan 200 verschillende cryptovaluta! Heeft u nog geen account? Geen zorgen, een account openen kost u slechts enkele minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wil u zich meer verdiepen? Kijk dan ook eens op ons blog of kijk eens tussen de veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.