Menu Mijn account

Nuls

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,50770276
0.26%24H

Eenvoudig en veilig Nuls kopen en verkopen

Bij Bitcoin Meester staat veiligheid en transparantie voorop. Daarbij biedt ons laagdrempelige platform  de gelegenheid voor beginners en experts op het gebied van cryptocurrency, om aan de slag te gaan op de wervelende digitale markt. Het kopen en verkopen van Nuls coin en andere valuta was nog nooit zo makkelijk.

Grafiek Nuls

Nuls, een modulaire blockchain

Nuls wordt gezien als een modulaire blockchain die zeer aanpasbaar is. Het betstaat uit een microkernel en functionele modules. Ze bieden smart contracts, multi-chain mechanisme en cross-chain consensus. Het doel van Nuls is het doorbreken van de technische barrières die de blockchain heeft, de ontwikkelingskosten verminderen en het bevorderen van de blockchain technologie op commercieel gebied.

Beginnen met handelen

Dat doet u door een account aan te maken op Bitcoin Meester. Dit kan een zakelijke of persoonlijke account zijn en u kunt deze doordeweeks al binnen het uur door ons laten verifiëren. Nadat u ook uw bankrekening aan deze account heeft gekoppeld middels bijvoorbeeld iDeal, kunt u onbeperkt Nuls  en andere coins kopen en verkopen. Wij hanteren een snelle uitbetaling, zodat u ook vlug profijt heeft van uw digitale werk. Zeker wanneer u gebruik maakt van iDeal. Verder zorgen wij er voor dat uw gegevens met de uiterste zorg worden behandeld volgens de AVG richtlijnen. . U kunt tevens gebruik maken van de any-to-any functie waarmee u Nuls en andere valuta weer kunt omwisselen voor één van de coins die op Bitcoin Meester staan. Onze interface is eenvoudig en wij helpen u graag door middel van de FAQ pagina en handleiding. Bekijk vooral ook onze nieuwspagina voor interessante informatie omtrent de crypto-markt. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.