Menu Mijn account

Nxt

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00818
-0.85%24H

NXT coin kopen via iDeal

NXT kopen en verkopen bij Bitcoin Meester. Indien u besluit in NXT coin of andere cryptocurrencies op Bitcoin Meester te investeren, is het wel zo handig dat dit middels iDeal mogelijk is. Deze veilige en snelle betaalmethode is tegenwoordig niet meer weg te denken en daarom ook beschikbaar op ons laagdrempelige platform. Wij bieden beginnende en gevorderde handelaren in nxt cryptocurrency de mogelijkheid om op een eenvoudige manier deze digitale markt te betreden.

Grafiek Nxt

Nxt, de tweede generatie cryptocurrency

De Nxt behoort tot de tweede generatie van cryptocurrency, die alle nadelen en beperkingen van Bitcoin overwint. Het kan als compleet monetair systeem worden beschouwd en het wordt op deze manier dan ook verder uitgebouwd. Ze hebben niet alleen een currency voor het verrichten van betalingen, het bevat ook een asset exchange module, smart contracts, een message systeem en een marktplaats. Nxt is dan ook geen altcoin, het is geheel vanaf de grond opgebouwd.

Gebruiksvriendelijk handelen

Mede door de gebruiksvriendelijke any-to-any functie die er voor zorgt dat u Next coin en andere valuta met elkaar kunt omwisselen. Daar komt nog bij dat u bij het gebruik van deze functie de helft van de transactiekosten uitspaart. De NXT koers van de afgelopen 24 uur kunt u in ons overzicht terugvinden en op deze pagina ziet u tevens de trend van de afgelopen maanden in de grafiek weergegeven.

Beginnen op Bitcoin Meester

Door een account aan te maken kunt u zich verder oriënteren op de manier van werken op ons platform. Nadat u deze persoonlijke of zakelijke account door ons heeft laten verifiëren, kunt u onbeperkt in NXT coin en andere valuta handelen. Koppel uw account eenvoudig aan uw bankrekening via iDeal of handmatige overschrijving. U bepaalt zelf welk bedrag u op uw account zet. Vervolgens beheert u de coins in uw NXT wallet of laat deze op onze offline server staan. De keuze is aan u. Uw gegevens worden uiteraard behandeld volgens de AVG richtlijnen. Wij wensen u veel handelsucces!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.