Menu Mijn account

Obyte

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 21,3474062
-4.34%24H

OByte kopen met iDeal

OByte is een decentraal archief dat niet kan worden gesaboteerd, herschreven of vervallen. Daarbij beschikt OByte over vele bijzondere eigenschappen. OByte heeft een eigen cryptomunt voor het gebruiken van het netwerk, namelijk Bytes. De afkorting OByte is hier dan ook vanaf geleid. Daarnaast maakt OByte iets waar wat andere crypto’s nog niet kunnen: voorwaardelijke betalingen. Aan iedere transactie kan een voorwaarde toegevoegd worden. Als de voorwaarde niet wordt voldaan, wordt de betaling niet voltrokken en krijg je de Bytes terug gestuurd in je eigen wallet.

Grafiek Obyte

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.