Menu Mijn account

Ocean Protocol

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,70245295
-3.69%24H

Ocean Protocol (OCEAN) verhandelen bij Bitcoin Meester

Ons platform is zo ingericht dat het makkelijk is in gebruik voor zowel de beginner als gevorderde. Op deze manier kunt u dus makkelijk Ocean Protocol (OCEAN) kopen en verkopen. Bent u net nieuw hier en nog niet bekend? Dan dient u een account aan te maken alvorens u Ocean Protocol kan kopen. Zodra uw account is aangemaakt kunt direct aan de slag, het enige wat u hoeft te doen is geld te storten met een veilige betaalmethode zoals iDeal of Bancontact. 

Grafiek Ocean Protocol

Over Ocean Protocol

Ocean Protocol beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerd gegevensuitwisselingsprotocol. Met het protocol zouden mensen gegevens kunnen delen en er geld mee kunnen verdienen. Tegelijkertijd zou het protocol hiermee controle, auditeerbaarheid en transparantie kunnen bieden aan alle betrokken partijen in het protocol. De token sale van Ocean Protocol vond plaats tussen april en mei 2019. Hiermee is 30,6 miljoen dollar opgehaald. 1 OCEAN token werd verkocht voor 12 dollarcent tijdens de token sale.

Aan de slag bij Bitcoin Meester

Wanneer u op de hoogte bent van de koers kunt u de keuze maken om uw Ocean Protocol te kopen of te verkopen. Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u de verificatie doorlopen om uw weeklimiet te verhogen tot € 100.000,-. Zodra u euro's heeft gestort op uw account worden deze omgewisseld naar BM Credits. De waarde hiervan is gelijk aan die van het euro bedrag. U kunt dit omwisselen voor elke gekozen munt. Daarna worden deze munten toegevoegd aan uw account, hierin zit een Ocean Protocol wallet al direct verwerkt. Versturen naar een externe wallet is dus niet verplicht! Uiteraard is dit wel mogelijk.

Bent u nieuw in de wereld van crypto? Dan kan het misschien handig zijn om een kijkje te nemen op ons blog, lees bijvoorbeeld eens dit artikel over hoe je een eerste munt kiest die je koopt. Of neem een kijkje in onze kennisbank waarin we verschillende onderwerpen hebben uitgelegd.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.