Menu Mijn account

Ocean Protocol

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,34442108
-11.10%24H

Ocean Protocol (OCEAN) kopen met iDEAL

Het platform van Bitcoin Meester geeft u toegang tot de handel in meer dan 200 cryptovaluta. OCEAN is een van de munten die u kunt kopen. Maak een account aan en begin met handelen via onze website of app.

Grafiek Ocean Protocol

Wat is Ocean Protocol?

Ocean Protocol is een ecosysteem voor het uitwisselen van gegevens voor zowel personen als bedrijven. Het is gebouwd op de Ethereum blockchain, een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat. Gebruikers kunnen met Ocean Protocol verdienen aan hun data terwijl ze tegelijkertijd privacy en controle behouden. Daarnaast kunnen ze toegang tot datasets krijgen die eerst niet beschikbaar of moeilijk te vinden waren. Deze datasets kunnen geplaatst en gekocht worden op de Ocean Market.

Ocean Protocol gebruikt de Compute-to-Data functie om de privacy van gebruikers te behouden als zij hun data delen. De koper van de data gebruikt tokens om bepaalde delen van de dataset in te voeren voor specifieke operaties op de computer. Zo wordt er onderzoek gedaan terwijl een stuk data van de gebruiker privé blijft.

De token van het netwerk heet OCEAN en wordt gebruikt als betaling voor data. Gebruikers kunnen er ook mee stemmen op de besturing van Ocean Protocol en er data mee staken. Hierbij worden tokens gebruikt om validaties te doen.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is zeer gebruiksvriendelijk. Na het maken van een account en verificatie kunt u een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Bij Bitcoin Meester richten wij ons op veiligheid en betrouwbaarheid. Wij behandelen alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Met ons platform kunt u snel crypto’s kopen en verkopen. Wij bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in crypto via onze app voor iOS en Android.

Heeft u ergens vragen over?

Wij helpen u graag! Blader eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. We bieden ook een kennisbank en blog met cryptonieuws. Als u meer wilt weten helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.