Menu Mijn account

OKCash

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04720
-1.01%24H

Deze munt wordt gedelist en is niet meer te kopen

OKCash kopen en verkopen met Bitcoin Meester

 

Het netwerk van OKCash is volledig gedecentraliseerd en vrij van tussenpersonen, waardoor de controle over de eigen financiën in eigen handen is. OKCash streeft er naar om snel de bevestigingen door te sturen tijdens de transacties, zodat de transacties snel uitgevoerd worden.

Grafiek OKCash

Klaar om OKCash te kopen en verkopen?

U doet er goed aan een kijkje te nemen op Bitcoin Meester om te oriënteren op het investeren in OKCash en andere cryptocurrencies. Wij bieden met ons laagdrempelige platform de gelegenheid voor beginnende en gevorderde handelaren om eenvoudig OKCash en andere valuta te kopen en verkopen. Dit wordt nog makkelijker door onze any-to-any functie. Hiermee kunt u namelijk OKCAsh omwisselen voor elke andere crypto coin die door Bitcoin Meester wordt aangeboden. U bespaart hiermee ook nog eens de helft van uw transactiekosten uit. Alle weergegeven prijzen op ons platform zijn sowieso inclusief de kosten, dus u weet precies voor hoeveel u OKCash koopt en verkoopt.

Maak een account aan en start

Op Bitcoin Meester werken wij met accounts die u eenvoudig voor zakelijk of persoonlijk gebruik kunt aanmaken. Hiermee heeft u alle voordelen om het platform optimaal te benutten. Hiervoor dient u enkele stappen te doorlopen en de account door ons te laten verifiëren. Nadat uw bankrekening gekoppeld is aan deze account, bijvoorbeeld middels iDeal, kunt u onbeperkt OKCash en andere coins kopen en verkopen. Deze beheert u in uw eigen OKCash wallet of laat u veilig op onze offline server staan. Dit kunt u zelf bepalen.

Stable coin met 3% rente op jaarbasis

Dat klinkt u waarschijnlijk als muziek in de oren. Zeker met de huidige rentes die banken op spaarrekeningen geven. Neemt u een kijkje op onze nieuwspagina en lees verder in over de mogelijkheden die Bitcoin Meester biedt bij het investeren in stable coins.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.