Menu Mijn account

OMG Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,00794524
-7.05%24H

Eenvoudig en veilig OMG Network kopen en verkopen

Om het voor zowel beginners als gevorderden op de cryptocurrency markt eenvoudig en veilig te maken, heeft Bitcoin Meester een laagdrempelig platform opgezet. Hierbij staat transparantie hoog in het vaandel. De weergegeven prijzen zijn inclusief alle kosten die er voor zorgen dat transacties veilig kunnen worden uitgevoerd.

Grafiek OMG Network

Wat is OMG Network?

OMG Network stond eerder bekend onder de naam OmiseGo. Het platform is opgericht door een bedrijf dat betalingen verwerkte, genaamd Omise. Het OMG Network is de blockchain oplossing van Omise. OMG Network moet als het ware een gedecentraliseerde oplossing worden voor het huidige betalingsverkeer tussen banken. Gedecentraliseerd betekent dat er geen derde partij tussen een transactie komt. Op dit moment is het bijvoorbeeld erg moeilijk om in bepaalde landen geld van het ene naar het land over te maken. Het is voor een gebruiker vaak kostbaar om zo’n transactie uit te laten voeren, en soms accepteren banken het helemaal niet. Het OMG Network gaat dit soort transacties faciliteren door gebruik te maken van de eigen blockchain. Daarnaast heeft de blockchain ook een koppeling met de Ethereum blockchain. Hierdoor is het voor software ontwikkelaars eenvoudig om verschillende digitales portemonnees op het platform te creëren. Deze kunnen veel verschillende cryptovaluta vasthouden.

De OMG munt is de valuta die hoort bij het OMG Network. Deze kan worden gebruikt om betalingen op de blockchain te maken. Daarnaast gebruikt het netwerk het Proof of Stake concept (POS). POS houdt in dat eigenaren van de tokens deze laten gebruiken om transacties goed te keuren en het netwerk te beveiligen. Voor het staken ontvangen de houders van OMG een kleine vergoeding.

Handelen via Bitcoin Meester

Bent u klaar om te handelen met Bitcoin Meester? Een account maken is zo gedaan en wij behandelen uw gegevens geheel volgens de AVG-richtlijnen.

Na verificatie van uw account kunt u via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het kopen en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Tevens bieden wij de any-to-any functie, waarmee u de ene valuta voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Heeft u ergens vragen over?

Wij helpen u graag! Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Op deze pagina zijn een aantal veelvoorkomende vragen al beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 085-0076000 of via email helpdesk@bitcoinmeester.nl. U kunt ook een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.