Menu Mijn account

OmiseGo

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 12,0684010
-0.32%24H

Eenvoudig en veilig OMG Network kopen en verkopen

Om het voor zowel beginners als gevorderden op de cryptocurrency markt eenvoudig en veilig te maken, heeft Bitcoin Meester een laagdrempelig platform opgezet. Hierbij staat transparantie hoog in het vaandel. De weergegeven prijzen zijn inclusief alle kosten die er voor zorgen dat transacties veilig kunnen worden uitgevoerd.

Grafiek OmiseGo

OMG Network, directe peer-to-peer-transacties mogelijk maken

OMG Network is van mening dat toegang tot financiële diensten economische kansen kan creëren en levens kan verbeteren. OMG Network is opgericht met een missie om mensen in staat te stellen op veilige wijze financiële diensten aan te bieden en toegang te krijgen tot, en altijd en overal digitale activa uit te wisselen en uit te geven. Het toestemmingloze OMG Network-netwerk is bedoeld om directe, peer-to-peer-transacties in realtime mogelijk te maken en financiële diensten in verschillende regio's, activaklassen en applicaties te faciliteren. Met de OMG Network eWallet Suite kunnen gebruikers een front-end interface bouwen en integreren voor verschillende soorten digitale transacties.

Beginnen met handelen

Dat doet u door een zakelijke of persoonlijke account aan te maken op Bitcoin Meester. Hiermee heeft u toegang tot alle voordelen die het platform biedt. Nadat uw account door ons is geverifieerd, kunt u onbeperkt handelen in OMG coin en andere valuta. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat uw bankrekening gekoppeld is. Dit doet u eenvoudig via iDeal of door een handmatige overschrijving. U bepaalt welk eurobedrag u op uw account stort. Al uw coins worden of opgeslagen op onze offline server of door u beheert in uw persoonlijke OMG Network wallet. U bent er dus zeker van dat u weet voor hoeveel u Omise Go (live omg) koopt en verkoopt. Is OmiseGo niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we meer dan 200 andere munten aan, wat dacht u bijvoorbeeld van XRP, BTC of LINK? Wij belonen frequente handelaren op ons platform met korting op de transactiekosten. Daarbij kunt u gebruik maken van de any-to-any functie waarmee u OMG Network kunt omwisselen voor elke andere coin die Bitcoin Meester aanbiedt.

Hoe nu verder?

Wanneer u besluit te investeren in OMG Network of een andere cryptocurrency op Bitcoin Meester, kunt u meer informatie vinden op onze nieuwspagina, de FAQ en onze handleiding. Wij helpen u graag uw vermogen uit te breiden.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.