Menu Mijn account

Ontology

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,79705597
-4.82%24H

Eenvoudig en veilig Ontology kopen en verkopen

Ons laagdrempelige platform maakt het mogelijk voor beginnende en gevorderde handelaren in cryptocurrency om op een eenvoudige en veilige manier Ontology en andere valuta te kopen en verkopen. Bitcoin Meester is daarbij zeer transparant en geeft dus de prijzen weer die daadwerkelijk betaald worden voor iedere coin. Inclusief de kosten die het mogelijk maken alle transacties veilig te laten verlopen.

Grafiek Ontology

Wat is Ontology?

Ontology is van dezelfde ontwikkelaars als NEO. Deze twee munten gaan dan ook samen een compleet netwerk vormen en het grootste voordeel van Ontology is de sterke link met NEO. Het is dus eenvoudig om de munten met elkaar te koppelen. Beide blockchains zijn compatibel met elkaar en er is sprake van een diepe integratie. Ontology richt zich vooral op de business sector. Ze willen ervoor zorgen dat het voor bedrijven eenvoudig wordt om zonder extra kennis de blockchain technologie te gebruiken. Ontology richt zich volledig op een solid trust ecosysteem, welke met name is gericht op bescherming van de privacy, data regelgeving en data management.

Maak een account aan en begin met handelen in Ontology 

Nadat u een account heeft aangemaakt op Bitcoin Meester, kunt u deze door ons laten verifiëren. Zodra uw bankrekening gekoppeld is, via bijvoorbeeld iDeal, bent u in de mogelijkheid om onbeperkt Ontology en andere valuta te kopen en verkopen via de eenvoudige interface. Wij zorgen er natuurlijk voor dat al uw gegevens worden behandeld volgens de AVG richtlijnen. Behalve ONT bieden we nog ruim 200 andere coins aan, wat dacht u van XRP, Litecoin of Swipe? U beheert uw coins in uw persoonlijke wallet of laat deze op onze offline server staan. De keuze is aan u. Het is mogelijk voor Ontology een vaste prijs in te stellen waarvoor u deze wilt kopen of verkopen. Zo hoeft u het overzicht en de grafiek niet continu in de gaten te houden. Wanneer u frequent handelaar wordt op ons platform, krijgt u korting op de transactiekosten. Bij het gebruik van de any-to-any functie, waarbij u Ontology voor elke andere coin op de website omwisselt, krijgt u zelfs 50% korting op deze kosten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.