Menu Mijn account

Ontology

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,21881983
-0.82%24H

Eenvoudig en veilig Ontology (ONT) kopen en verkopen met iDEAL

Ons laagdrempelige platform maakt het mogelijk voor beginnende en gevorderde handelaren in cryptovaluta om op een eenvoudige en veilige manier Ontology en andere valuta te kopen en verkopen. U kunt daarna uw cryptovaluta in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan.

Grafiek Ontology

Wat is Ontology?

Ontology is een open source platform. Open source betekent dat iedereen aan de ontwikkeling ervan kan meewerken. Ontology richt zich vooral op de bescherming van privacy en data opslag. Ontology heeft een aantal oplossingen voor het opslaan van uw digitale identiteit en biedt verbeteringen op het gebied van data delen. 

Als voorbeeld zou u kunnen denken aan de gegevens van patiënten bij ziekenhuizen. Het delen van deze data ligt vaak heel gevoelig. Door het gebruik van de Ontology blockchain kunnen ziekenhuizen kiezen welke data wordt gedeeld met bijvoorbeeld huisartsen zonder het risico dat deze gevoelige data in de verkeerde handen valt.

Waarom ONT?

ONT is één van de twee tokens die wordt gebruikt op het Ontology netwerk. De andere token is ONG (Ontology Gas). Ze doen dit om de transactie token (ONG) stabieler te houden zodat transactiekosten op het netwerk niet te veel veranderen.

De ONT token wordt gebruikt als de staking token van het netwerk. Bezitters van ONT tokens kunnen meestemmen over de toekomst van het netwerk.

ONG wordt gebruikt als het betaalmiddel op het netwerk en voor de opslag van data.

Handelen via Bitcoin Meester

Koop en verkoop ONT gemakkelijk met Bitcoin Meester. U kunt met een account handelen via onze website of app voor iOS en Android. Voor elke aankoop betaalt u transactiekosten die dalen als u meer handelt. Tevens hebben wij een any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta met de andere voor maar de helft van de transactiekosten. U houdt zo nog meer over aan uw ONT en andere cryptovaluta.

Verdere informatie? 

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Bent u geïnteresseerd in andere cryptovaluta, lees dan ook eens ons blog of verdiep u via de begrippenlijst op de kennisbank. Heeft u daarna nog hulp nodig? Onze helpdesk is 24 uur per dag te bereiken via email, en wij zijn telefonisch en via chat bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.