Menu Mijn account

Orbs

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01231
7.60%24H

ORBS kopen met Bitcoin Meester

Orbs kopen doet u eenvoudig en snel via Bitcoin Meester. De munten koopt u direct met euro's en rekent u af met iDeal of Bancontact. Orbs is een open schaalbare blockchain stack die bovenop het Ethereum netwerk draait. Apps die op het Orbs netwerk draaien krijgen hun eigen virtuele blockchain die afgezonderd is van de andere virtuele chains in het netwerk.

Grafiek Orbs

Wat is Orbs?

Orbs biedt een hybride blockchain met de nieuwste generatie applicaties, Orbs blijft een valuta apart. Met Orbs, gebouwd voor commerciële waarde, kunt u uw kosten schatten via universele slimme contracten en in de meeste talen. Gebaseerd op het Proof of concept, bijvoorbeeld met een goede beoordeling bij CBNC of Coindesk, past Orbs perfect in het platform aangeboden door Bitcoin Meester. Een platform bestaande uit recente, innovatieve cryptocurrencies met een aanzienlijk potentieel op de markten.

Koop en verkoop Orbs op Bitcoin Meester

Net als Ubiq Aelf of Algorand, blijft het kopen en verkopen van ORBS-tokens goedkoop. Ons platform is gebouwd om u een premium handelsomgeving te bieden die tegelijkertijd eenvoudig te gebruiken is. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zult u naast onze lage transactiekosten (0,25% - 2%) een intelligente calculator vinden op iedere muntenpagina die uw kosten tot op de cent uitrekent. Zo komt u dus niet voor verassingen te staan! Om u te helpen met het maken van uw keuze beschikt iedere pagina over een realtime grafiek, een valuta-omzetter en ondersteuning in de vorm van een FAQ pagina en een helpdesk. Dit alles zit verwerkt in een moderne en complete interface, zodat u op een eenvoudige en betrouwbare manier kunt handelen. Om uw transacties te vergemakkelijken, vindt u meerdere betalingsopties zoals: GiroPay, iDeal, BanContact of zelfs SEPA-overschrijvingen.

Uitzonderlijke ondersteuning voor Orbs kopen

Heeft u vragen over de prijs van Orbs, P2P, slimme contracten, Ethereum of kunstmatige intelligentie, Proof of concept of het beheer van uw persoonlijke gegevens op Bitcoin Meester?
Onze helpdesk-experts helpen u! Per e-mail, chat of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.