Menu Mijn account

Orchid

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,09190013
-0.32%24H

Orchid (OXT) kopen met iDEAL

Orchid is één van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook Orchid kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen enkele minuten is aangemaakt.

Grafiek Orchid

Wat is Orchid?

De belangrijkste functie van het Orchid platform is de mogelijkheid aan gebruikers te bieden om hun internetverbinding te controleren en beveiligen. Gebruikers kunnen zo anoniem op het internet surfen. Orchid doet dit in de vorm van een gedecentraliseerde VPN. Een VPN (Virtual Private Network) is te gebruiken om jouw internetgegevens beter te beveiligen. Alle data wordt verzonden in een soort ‘versleutelde tunnel’. Organisaties kunnen hierdoor niet meekijken wat jij uitvoert op het internet. IP-adressen worden hierbij ook afgeschermd. Een bekende gecentraliseerde aanbieder van een VPN is NordVPN.

De OXT token

De OXT token kan gebruikt worden op het Orchid platform. Gebruikers kunnen er bandbreedte mee kopen om de VPN applicatie te gebruiken. In tegenstelling tot de huidige gecentraliseerde VPN’s betaalt u dus geen maandelijkse kosten voor het gebruik van een VPN. U betaalt alleen voor de bandbreedte die u gebruikt. Bezitters van OXT kunnen er ook voor kiezen om hun OXT te staken om overtollige bandbreedte aan te bieden. Hier krijgt de staker een vergoeding voor.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

OXT kopen doet u gemakkelijk via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? Dan kunt u direct aan de slag met het kopen van cryptovaluta. Heeft u nog geen account? Geen zorgen, een account openen kost u slechts enkele minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wil u zich meer verdiepen? Kijk dan ook eens op ons blog of kijk eens tussen de veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.