Menu Mijn account

Origin Protocol

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,68466648
-1.77%24H

Origin Protocol (OGN) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om Origin Protocol te kopen of te verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste webadres. Origin Protocol kopen is bij Bitcoin Meester een eenvoudig proces. Wij streven ernaar om de drempel voor het kopen van OGN of een van de 200+ andere coins zo laag mogelijk te houden. Zo kunt u bij ons na het aanmaken van een account binnen enkele minuten Origin Protocol (OGN) kopen met iDEAL.

Grafiek Origin Protocol

Wat is Origin Protocol (OGN)?

Origin Protocol maakt het mogelijk voor marktdeelnemers om goederen en diensten te delen via peer-to-peer (P2P) netwerken. Het platform heeft als doel een uitgebreide online marktplaats te creëren die gebruikmaakt van de Ethereum (ETH) blockchain en Interplanetary File System (IPFS) om de noodzaak van tussenpersonen te elimineren en hiermee efficiëntere handel te faciliteren.

Origin protocol maakt het mogelijk om een gedecentraliseerde omgeving te creëren waar zowel kopers als verkopers eenvoudig verbinding kunnen maken, beschikbare aanbiedingen kunnen bekijken, beoordelingen kunnen schrijven en vele andere acties kunnen uitvoeren die de handel bevorderen.

Wat is het OGN Token?

De native token van het Origin ecosysteem is het OGN-token. Het OGN-token heeft verschillende functies binnen het ecosysteem maar OGN wordt voornamelijk gebruikt als het governance-token van het platform. Dit houdt in dat OGN-holders voorstellen kunnen maken in het protocol en hier vervolgens over kunnen stemmen om wijzigen door te voeren of aanpassingen te maken aan het protocol. Het totale aanbod van OGN is beperkt en vastgelegd op 1 miljard OGN tokens. Dit zorgt dus voor een gegarandeerde schaarste en is in die zin vergelijkbaar met Bitcoin wat maximaal 21 miljoen BTC zal vrijgeven.

Snelle manier om Origin Protocol te kopen of te verkopen

Overweegt u om Origin Protocol te kopen met een eenvoudige betaalmethode als iDEAL of Bancontact tegen de live Origin Protocol koers? De eenvoudigste manier om uw munten te kopen is via Bitcoin Meester! Wij zijn een cryptocurrency broker, wat inhoudt dat wij de OGN-tokens kopen en verkopen op verscshillende internationale beurzen. Zo kunnen wij u de beste prijs geven voor uw munten en hebben we altijd genoeg voorraad. Het opslaan van uw Origin Protocol nadat u deze heeft gekocht kan in uw eigen OGN-wallet of in uw account op Bitcoin Meester. Bij het aanmaken van uw account krijgt u direct een eigen Origin Protocol wallet om uw OGN tokens veilig in op te slaan. Naast Origin Protocol bieden wij nog ruim 200 andere coins aan, wat dacht u bijvoorbeeld van Near Protocol (NEAR), THORChain (RUNE) of Cardano (ADA)?

Heeft u nog vragen?

Bent u er klaar voor om te starten met het handelen in Origin Protocol? Maak dan eenvoudig een account aan op onze website of via onze iOS of Android apps. Komt u er zelf niet uit? Lees dan onze pagina met veelgestelde vragen door of neem eenvoudig contact op met onze professionele support afdeling. Wij beantwoorden al uw vragen over Origin Protocol kopen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.