Menu Mijn account

Origin Protocol

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,12621959
1.74%24H

Origin Protocol (OGN) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

OGN is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. U kunt gemakkelijk cryptovaluta kopen na het aanmaken van een account. Daarna kunt u via iDEAL geld op uw account zetten en beginnen met handelen.

Grafiek Origin Protocol

Wat is Origin Protocol?

Original Protocol is een platform dat draait op de software van Ethereum, met het doel om NFTs en DeFi toegankelijk te maken voor het grote publiek. NFTs staat voor Non-Fungible Tokens, dit zijn een bepaald type digitale valuta. Net als andere cryptovaluta kunnen NFTs verhandeld worden zonder een tussenpartij, maar elke NFT is uniek en kan dus niet vervangen worden door iets anders, zo kan een NFT een digitale foto of een speciaal karakter in een spel vertegenwoordigen. DeFi is kort voor decentralized finance, een technologie die is gebaseerd op een beveiligde database. Hierdoor zijn geen derde partijen nodig voor transacties. 

Het platform heeft een marktplaats die NFT Launchpad heet. Dit versimpelt het uitgeven van NFT en geeft de makers meer controle. Origin Protocol wil efficiëntere handel mogelijk maken door kopers en verkopers simpel te verbinden, aanbiedingen te laten bekijken en beoordelingen te laten schrijven.

De token van Origin Protocol heet OGN, en wordt vooral gebruikt om te bepalen hoe het platform bestuurd moet worden. Bezitters kunnen voorstellen voor het protocol maken en hierop stemmen, bijvoorbeeld om kosten te veranderen en hoe fondsen worden verdeeld over projecten. Ook kunnen tokenhouders een deel van de winsten verdienen van de verkoop van NFTs op NFT Launchpad.

OGN handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Het aanmaken van een account is snel gebeurd. Tijdens verificatie zorgen wij dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen. Daarna kunt u via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze dalen tot 0.10% als u meer handelt. Met onze any-to-any functie kunt u de ene cryptovaluta voor de andere omwisselen voor de helft van de transactiekosten.

Verdere informatie?

U kunt een kijkje nemen in onze handleidingen, FAQ pagina, blog met cryptonieuws of kennisbank. Heeft u meer hulp nodig? Onze helpdesk is 24 uur per dag te bereiken via e-mail. Verder zijn wij telefonisch en via chat bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.