Menu Mijn account

OST

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01033
-6.43%24H

OST kopen met Bitcoin Meester

Met Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel OST kopen, OST is een cryptocurrency token welke draait op het Ethereum netwerk en het mogelijk maakt om micro-transacties uit te voeren tegen een fractie van de prijs van creditcard transacties. Tokens kunnen worden verstuurd via de eigen wallet van OST. Op deze manier blijft het eenvoudig om transacties te versturen.

Grafiek OST

Cryptocurrency is voor iedereen

Via Bitcoin Meester kan iedereen cryptocurrency kopen, verkopen en versturen. OST is een van de 200 verschillende munten die wij aanbieden. Voor iedereen is er een munt te vinden. Ons doel is dan ook om cryptocurrency zo toegankelijk mogelijk te maken. Bent u van plan om OST te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zodra u een account heeft aangemaakt krijgt u een eigen OST wallet adres. Deze zit in uw account. En betalen? Dat doet u gewoon via iDeal, Bancontact of via een van onze 4 andere betaalmethodes. 

Niet gevonden waar u naar zoekt?

Geen paniek, neem eens een kijkje bij onze andere munten. Bitcoin, Ethereum, Ripple, het is allemaal mogelijk! Daarnaast bieden we ook nog een rente van 3% op jaarbasis over onze stablecoins die we aanbieden. Bent u nieuw in het cryptowereldje? Neem dan eens een kijkje op onze blog voor meer informatie. Heeft u nog verdere vragen dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze helpdesk. Ons team professionals zit voor u klaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur en zijn te bereiken via de chat, telefoon of via de email. Buiten deze tijden zal de reactietijd iets afwijken.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.