Menu Mijn account

Oxygen

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,05263508
-0.58%24H

Oxygen (Oxy) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Wilt u beginnen met handelen in Oxygen? Maak dan een account aan bij Bitcoin Meester. Bitcoin Meester biedt meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en verkopen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Oxygen

Wat is Oxygen?

Oxygen is een online broker platform dat wil voldoen aan de vraag naar financiële producten op de decentrale markt. Een broker platform houdt in dat het vraag en aanbod bij elkaar brengt. Oxygen doet dit op een decentrale markt en dus zonder tussenpartij. Dit scheelt in de kosten aan personeel en infrastructuur die normaal in de transactiekosten van traditionele centrale partijen zitten. De ambitie van Oxygen is om zo de financiële markt eerlijker, beter toegankelijk en krachtiger te maken. 

Momenteel bieden ze voornamelijk een leenplatform aan. Houders van cryptovaluta kunnen deze aanbieden om uit te lenen. Hiervoor verdienen ze een bepaald rendement. Oxygen brengt vraag en aanbod van leners en uitleners bij elkaar via pools. Daarnaast biedt het eigenaren de mogelijkheid om de cryptovaluta die ze hebben uitgeleend als onderpand te gebruiken om zelf cryptovaluta te lenen. Zo kan dubbel gebruik worden gemaakt van de cryptovaluta. Daarnaast willen ze in de toekomst nog veel andere financiële producten aan gaan bieden.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u via Bitcoin Meester Oxygen en andere cryptovaluta kopen en verkopen? Ons platform is simpel, betrouwbaar en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken van een account is zo gebeurd. Wij verifiëren uw identiteit en verwerken uw gegevens volledig volgens de AVG-richtlijnen. Na verificatie kunt u direct beginnen met handelen. Uw gekochte valuta kunt u in uw online wallet of in uw eigen wallet bewaren.

Nog vragen? 

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Verschillende vragen en onderwerpen worden hierin behandeld over het kopen en verkopen van cryptovaluta. Wanneer u toch ergens niet uitkomt, kunt u ons telefonisch bereiken via 085 007 6000. Mailen kan ook naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of gebruik de chatfunctie op onze website!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.