Menu Mijn account

PancakeSwap

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,85479428
-2.06%24H

Gemakkelijk PancakeSwap (CAKE) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om PancakeSwap (CAKE) te kopen en deze te betalen met iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij bieden meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account. Dit kunt u binnen een paar stappen aanmaken. Heeft u hierbij hulp nodig? Raadpleeg dan onze helpdesk, de gegevens hiervan vindt u onderaan de pagina.

Grafiek PancakeSwap

Wat is PancakeSwap?

PancakeSwap is een decentralized exchange (DEX) op de Binance Smart Chain, een platform dat verschillende producten en diensten wil aanbieden voor lagere transactiekosten. Een DEX is een soort beurs voor cryptovaluta waar gebruikers direct tussen elkaar (peer-to-peer) transacties kunnen maken. Er is dus geen tussenpartij nodig. 

 

Met PancakeSwap kunnen gebruikers veilig Binance Coin (BNB, ook te kopen op Bitcoin Meester) en vele andere tokens verhandelen die voldoen aan de regels van de Binance Smart Chain. Dit worden BEP-20 tokens genoemd. PancakeSwap is een zeer populaire DEX door de vele functies die het aanbiedt en de grote liquiditeit. Liquiditeit is hoe makkelijk het is een item met waarde in contant geld om te zetten zonder de marktprijs aan te beïnvloeden.

Hoe werkt PancakeSwap?

PancakeSwap is een bepaald type DEX dat een een automated market maker (AMM) heet. Hierbij worden algoritmes gebruikt om digitale assets, items met waarde, te verhandelen. Een AMM gebruikt smart contracts, een soort automatische controles die kijken of alle partijen van transacties aan hun belofte voldoen, en liquidity pools. Zulke pools zijn gevuld met gestorte crypto van gebruikers die daarvoor tokens krijgen. Door zulke pools kan het netwerk bepaalde functies uitvoeren. De gebruikers kunnen hun aandeel met de tokens terugvorderen en een deel van de handelskosten als beloning ontvangen.

 

De eigen token van PancakeSwap heet CAKE. Gebruikers kunnen deze verdienen door yield farming, dit houdt in crypto lenen in ruil voor rente of andere beloningen, of staking, waar tokens voor onbepaalde tijd vast worden gehouden waardoor het draaien van het netwerk ondersteund wordt.

Handelen via Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig, veilig en snel cryptovaluta kopen en verkopen. Het aanmaken van een account is in een paar minuten gebeurd. Wij verifiëren uw account en zorgen dat uw gegevens met de uiterste zorg behandeld worden volgens AVG-richtlijnen. Daarna kunt u onder andere met iDEAL geld storten en dit direct omwisselen naar uw gewenste munt. Zodra u bijvoorbeeld CAKE koopt, worden deze munten direct in uw wallet gestort. Wij rekenen transactiekosten van maximaal 1%. Deze dalen tot 0.10% als u meer handelt. Met onze any-to-any functie kunt u de ene cryptovaluta voor de andere omwisselen voor maar de helft van de transactiekosten. Naast onze website bieden wij ook een app voor iOS en Android. Zo kunt u altijd crypto handelen, waar u ook bent.

Meer weten?

Onze experts staan graag voor u klaar! U kunt een kijkje nemen op onze FAQ pagina, kennisbank, handleidingen en blog met cryptonieuws. Wij zijn altijd via mail te bereiken op helpdesk@bitcoinmeester.nl. Daarnaast kunt u ons tijdens werkdagen contacteren van 09:00-17:00 door een chat met een van onze medewerkers starten, of ons te bellen op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.