Menu Mijn account

PancakeSwap

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 16,6938757
-9.99%24H

PancakeSwap (CAKE) kopen met iDeal

Bij Bitcoin Meester kunt u meer dan 200 verschillende coins kopen en verkopen met een euro pair welke u betaalt middels iDeal of Bancontact. CAKE  is één van de coins die wij aanbieden. PancakeSwap is een gedecentraliseerde exchange, ook wel een DEX genoemd, welke draait op de Binance Smart Chain. De native token van PancakeSwap is CAKE. 

Grafiek PancakeSwap

Wat is PancakeSwap?

PancakeSwap is een gedecentraliseerde uitwisseling, ook wel een DEX genoemd, welke draait op de Binance Smart Chain. PancakeSwap biedt behalve handel ook tal van andere functies waarmee er tokens verdient kunnen worden. PancakeSwap is onderscheidend ten opzichte van andere gedecentraliseerde beurzen. Zo is het is snel, goedkoop en kan iedereen het gebruiken. PancakeSwap maakt gebruik van een zogeheten automated market maker (AMM) -model. Gebruikers handelen hierbij tegen een liquiditeitspool. Dergelijke pools zijn gevuld met geld van gebruikers. Gebruikers storten hun crypto in de pool en krijgen vervolgens daarvoor tokens van liquidity provider (of LP). Deze tokens kunnen kunnen gebruikers vervolgens gebruiken om hun aandeel terug te vorderen, plus een deel van de handelskosten.

Wat is de CAKE token?

Het CAKE token werd in september 2020 gelanceerd en is de native token van PancakeSwap. CAKE draait op de Binance Smart Chain en is een BSC-native BEP-20-token. CAKE-token is een van de best presterende tokens in 2021 tot nu toe. De primaire functie van het CAKE token is het stimuleren van liquiditeit aan het PancakeSwap-platform. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.