Menu Mijn account

Particl

Let op: Deze munt staat op dit moment in onderhoud en is tijdelijk niet verhandelbaar.

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,89941
552.22%24H

Particl Coin kopen via iDeal

Voor het kopen en verkopen van Particl Coin is Bitcoin Meester uitermate geschikt. U kunt eenvoudig gebruik maken van iDeal, waardoor transacties binnen enkele minuten zijn voltooid. Snel kunnen kopen en ook snel uw winst ontvangen, is voor ons erg belangrijk. Zo maakt ons platform het voor beginners en experts op het gebied van cryptocurrency mogelijk gestaag in te spelen op de markt. Indien u daarbij frequent handelaar wordt, geniet u ook nog van korting op uw transactiekosten. Zo haalt u meer uit uw Particl Coin en andere crypto coins.

Grafiek Particl

Particl - Gericht op e-commerce

Particl heeft een eigen blockchain dat zich richt op de eCommerce markt. Het is een betrouwbaar, veilig en modern P2P netwerk waar u producten kunt kopen of verkopen. Het is eigenlijk vergelijkbaar met een Marktplaats, eBay of Amazon. Alle betalingen, transacties en gesprekken vinden plaats op één gedistribueerd netwerk, de eigen blockchain van Particl en dus niet op de server. Dit maakt dat het veiliger en transparanter is.

Account aanmaken en beginnen met handelen in Particl Coin

Starten met handelen op Bitcoin Meester doet u eenvoudig door een account aan te maken. Dit kan persoonlijk of zakelijk zijn. In beide gevallen dient u enkele stappen te doorlopen en kunt u uw identiteit door ons laten verifiëren. Nadat dit gedaan hebt en uw bankrekening gekoppeld aan uw account, kunt u onbeperkt Particl Coin en andere valuta kopen en verkopen.

Investeren in stable coins

Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid te investeren in een aantal stable coins. Dit kan erg lucratief zijn, aangezien wij 3% rente op jaarbasis geven. Meer informatie hierover vindt u op onze nieuwspagina. Wij helpen u graag met het uitbreiden van uw vermogen.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.