Menu Mijn account

PAX Gold

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1673,67272
0.97%24H

Pax Gold (PAXG) kopen en verkopen met iDEAL

Bij ons kunt u Pax Gold direct kopen met euro’s en afrekenen met iDEAL. Bitcoin Meester biedt meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan, waaronder Pax Gold. Als u wilt beginnen met handelen heeft u in zeer korte tijd een account aangemaakt. Vervolgens kunt u euro's in uw account storten door middel van een van onze betaalmethodes zoals iDEAL. Hierna kunt u de euro's omwisselen voor uw gekozen munten.

Grafiek PAX Gold

Waarom Goud?

Veel beleggers en overheden houden goud aan naast (eigen) fiat valuta en beleggingen. Goud wordt door veel beleggers beschouwd als veilige haven. Denk bijvoorbeeld eens aan De Nederlandse Bank (DNB) die een van de grootste goudvoorraden bezit van de wereld. Op hun website valt het volgende te lezen: "DNB bezit ruim 600 ton goud. Een baar goud houdt altijd zijn waarde. Crisis of niet. Dat geeft een veilig gevoel. Het goudbezit van een centrale bank is dan ook een baken van vertrouwen.". Een voordeel van goud ten opzichte van cryptocurrency kan zijn dat het minder volatiliteit ervaart als bijvoorbeeld de bitcoin.

Wat is Pax Gold?

Pax Gold is opgericht om het makkelijker te maken voor iedereen om in goud te handelen. Bij deze cryptovaluta vertegenwoordigt elke munt een hoeveelheid goud van een troy ounce (31.1 gram). Dit zijn delen van de 400 ounce (11 kg) goudstaven die zijn opgeslagen in de kluizen van Brinks. Goud wordt door veel beleggers als een goede manier van waardeopslag gezien. De waarde van Pax Gold schommelt dan ook minder dan bij vele andere cryptovaluta.

Doordat een cryptovaluta oneindig vaak gedeeld kan worden is het mogelijk om hele kleine stukjes van een goudstaaf te bezitten en te verhandelen. Kleine hoeveelheden van Pax Gold kunnen ook bij bepaalde fysieke handelaren naar goud omgezet worden. Grote hoeveelheden kunnen bij de Paxos Trust Company voor goudstaven ingeruild worden.  

Met Pax Gold heeft u dus de voordelen van eigenaar zijn van delen fysiek goud, in combinatie met de snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van een cryptovaluta.

Hoe koop ik Pax Gold?

U kunt bij Bitcoin Meester Paxos Gold kopen met iDeal en een euro paar, hiervoor heeft u een account nodig. Een account maakt u eenvoudig aan. Indien u uw weeklimiet van 100,- euro wilt verhogen dient u een verificatie uit te voeren waarna u kunt beginnen met het handelen in Paxos Gold. Wanneer u met grotere bedragen wilt handelen zijn wij verplicht een KYC-verificatie af te nemen, wanneer u de verificatiestappen heeft doorlopen worden deze doorgaans binnen 10 minuten gekeurd door een van onze medewerkers waarna uw weeklimiet wordt verhoogd. Vervolgens kunt u euro's in uw account storten door middel van een van onze betaalmethodes zoals iDeal. Hierna kunt u de euro's omwisselen voor uw gekozen munten.

Heeft u nog vragen?

Bent u er klaar voor om te starten met het handelen in Paxos Gold? Maak dan snel een account aan bij Bitcoin Meester. Komt u er niet helemaal uit? Blader dan eens door onze pagina met veelgestelde vragen en onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord. Mocht u er alsnog niet uitkomen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U bereikt ons telefonisch via 085 007 6000 en via de mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.