Menu Mijn account

Paxos Standard

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,90947
0.84%24H

Paxos standard kopen & verkopen via iDeal of Bancontact

Let op! Paxos standard is een stablecoin. Deze munt heeft dus altijd dezelfde waarde als de US Dollar.
U ontvangt 3% rente op uw stablecoins bij Bitcoin Meester, voor meer informatie klikt u hier.

Paxos Standard Token kopen en verkopen? Bij Bitcoin Meester doet u dat eenvoudig en snel! Bitcoin Meester behoort tot de grootste cryptocurrency brokers in Europa, maar komt gewoon uit Nederland. Ons platform is zo ingericht dat het zelfs voor de beginnende handelaar goed te begrijpen is. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht om uw crypto te kopen. Wanneer u een account heeft aangemaakt en de verificatie stappen heeft doorlopen, kunt u meteen aan de slag!

Grafiek Paxos Standard

Paxos Standard Token; Wat is het?

Paxos Standard (PAX) is een stablecoin waarmee gebruikers Amerikaanse dollars kunnen inwisselen voor Paxos Standard Tokens om 'met de snelheid van het internet te handelen'. Het beoogt de stabiliteit van de dollar te aan te vullen met blockchain-technologie. Paxos, het bedrijf achter PAX, heeft een charter van het New York State Department of Financial Services, waarmee het gereguleerde diensten kan aanbieden in de crypto-activaruimte.

Overweegt u om Pax Standard Token (PAX) te kopen of te verkopen?

Bent u klaar om uw eerste stappen te zetten in de wereld van cryptocurrency? Wanneer u een account aanmaakt, en daarna de verificatie doorloopt, kunt u meteen aan het handelen. U hoeft slechts nog maar Euro's op uw account te storten, via iDeal, Sepa, Bancontact, Sofort of Giropay. In uw Bitcoin Meester account heeft u een eigen wallet verwerkt zitten. Via dit wallet adres kunt u munten ontvangen, versturen of verkopen.

Iets niet duidelijk?

Loopt u vast? Of heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan verwijzen wij u graag naar onze veelgestelde vragen. In onze sectie met veelgestelde vragen komt u ook de handleidingen tegen waarmee u alle stappen kunt doorlopen. Staat uw antwoord hier niet tussen?  Neem dan contact met ons op via de mail of start een chat of weet ons telefonisch te bereiken op 085-007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.