Menu Mijn account

Perpetual Protocol

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,62956494
-0.96%24H

Perpetual Protocol (PERP) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Perpetual Protocol. Koop uw PERP bij Bitcoin Meester en betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de Perpetual Protocol in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan.

Grafiek Perpetual Protocol

Wat is Perpetual Protocol?

Perpetual protocol is een beurs voor futures waarbij er geen derde partij is zoals bij traditionele beurzen. Futures zijn afspraken waarin staat dat ergens in de toekomst een hoeveelheid van een goed wordt geruild voor een bepaalde prijs. Zo is het mogelijk via een future af te spreken dat iemand 1000 dollar moet leveren over een maand en dat u daar dan een vast bedrag in euro’s voor betaalt. Zo kan het risico van prijsstijgingen voorkomen worden. Perpetual Protocol biedt dit soort diensten aan voor een aantal cryptovaluta, maar ook voor goud, olie en dollars. 

Perpetual Protocol heeft een vernieuwende manier voor het bepalen van de marktprijs. Dit gebeurt door gebruik te maken van een formule die de koers tussen twee valuta automatisch zal berekenen. Deze koers wordt echter enkel gebruikt om de prijs van een cryptovaluta te bepalen en niet om mee te handelen. Tegen deze koers maken ze het mogelijk om een cryptovaluta tot 10 keer zoveel waarde te lenen. 

Perp is de munt die hoort bij het perpetual protocol. Perp eigenaren kunnen meestemmen over de toekomst van het platform. Daarnaast kunnen Perp eigenaren hun munten in een Perp wallet bewaren om zo extra rendementen te halen.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens verwerkt worden volgens de AVG-richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u een frequente handelaar wordt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene coin voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Verdere informatie

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta en experts. Wanneer u een account aanmaakt en deze geverifieerd is, heeft u de mogelijkheid om meteen te beginnen met handelen.

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.