Menu Mijn account

Perpetual Protocol

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 10,2900047
1.93%24H

Wat is Perpetual Protocol (PERP)?

Perpetual Protocol werd oorspronkelijk gelanceerd met de naam "Strike Protocol" eind 2019. Inmiddels is de naam omgedoopt en bouwt het project voort op een Uniswap-geïnspireerd geautomatiseerde market maker (AMM) ontwerp. De liquiditeitspool van Perpetual Protocol is gevirtualiseerd en algoritmisch bepaald. In plaats van te vertrouwen op liquiditeitsverschaffers om de curve van een bepaalde markt te bepalen, kan Perpetual Protocol de parameters van de virtuele geautomatiseerde marketmakers programmatisch instellen en bijwerken.

Grafiek Perpetual Protocol

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.