Menu Mijn account

Phala Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,14666001
-5.72%24H

Phala Network (PHA) verkrijgen met iDEAL op Bitcoin Meester

Phala Network is één van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. PHA kunt u gemakkelijk kopen door een storting te maken op ons platform. Na het aanmaken van een account kunt u direct een storting doen en beginnen met handelen.

Grafiek Phala Network

Handelen op Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg! Na het maken van een account voeren wij een verificatie uit waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Hierna kunt u binnen enkele minuten via iDEAL een storting op ons platform doen en beginnen met handelen in cryptovaluta.

Heeft u nog vragen?

Bekijk onze pagina met veel gestelde vragen of neem contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefonisch op 085 007 6000. U kunt ook onze handleidingen lezen of een chat startenPhala Network

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.