Menu Mijn account

PIVX

Let op: Deze munt staat op dit moment in onderhoud en is tijdelijk niet verhandelbaar.

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,28397514
-3.05%24H

PIVX (PIVX) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om PIVX (PIVX) te kopen en deze te betalen met bijvoorbeeld iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te verhandelen. Het enige wat u nodig heeft is een account dat binnen een paar stappen is aangemaakt.

Grafiek PIVX

Wat is PIVX?

PIVX is een blockchain project dat zich vooral richt op beveiliging van financiële data. PIVX is een afkorting voor Protected Instant Verified eXchange. Het wordt beheerd door een decentralized autonomous organization (DAO). Dit is een organisatie waar beslissingen geautomatiseerd zijn en transacties van cryptovaluta worden ondersteund. De DAO wordt ontwikkeld, bestuurd en onder toezicht gehouden door een gemeenschap in plaats van een enkele autoriteit.

 

PIVX gebruikt het Proof of Stake consensus protocol, waarbij eigenaren van tokens deze laten gebruiken om transacties goed te keuren en het netwerk te beveiligen. Dit wordt staken genoemd en de eigenaren van de tokens krijgen hier een vergoeding voor. De token van het project heet ook PIVX. 

Handelen op BitCoin Meester

Bitcoin Meester biedt een eenvoudig te gebruiken platform waar meer dan 200 verschillende cryptovaluta kunnen worden verhandeld. Wij zijn officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank als cryptovaluta-aanbieder. U koopt PIVX of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Kosten voor het aan- en verkopen van zijn maximaal 1%. Deze dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt bij ons. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons, wij behandelen alle gegevens volgens AVG-richtlijnen. Wij bieden ook een Android en iOS app, zo kunt u altijd handelen, waar u ook bent!

Heeft u nog ergens hulp mee nodig?

U kunt een kijkje nemen op onze blog, kennisbank, FAQ pagina of handleidingen. Heeft u persoonlijke hulp nodig? Onze helpdesk is maandag tot en met vrijdag te bereiken van 09:00-17:00 uur via telefoon op 085 007 6000 of chat. U kunt ons altijd mailen op helpdesk@bitcoinmeester.nl. Onze experts staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.