Menu Mijn account

PNetwork Token

Let op: Deze munt staat op dit moment in onderhoud en is tijdelijk niet verhandelbaar.

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,15285686
-3.53%24H

pNetwork (PNT) kopen en verkopen met iDEAL of Bancontact

Bij Bitcoin Meester houden wij het graag simpel, de wereld van cryptovaluta is immers al ingewikkeld genoeg. Het aanmaken van een account is daarom ook zo gebeurd. Wij keuren uw account doorgaans binnen het uur goed. U kunt bij ons dus snel uw pNetwork tokens kopen en verkopen! De kosten zijn daarbij transparant en laag. Dit komt mede doordat u de ene cryptovaluta kunt gebruiken om de andere te kopen. Ook krijgen handelaren die vaak kopen en verkopen op Bitcoin Meester korting op de transactiekosten.

Grafiek PNetwork Token

Wat is pNetwork?

pNetwork heeft twee belangrijke onderdelen. Ten eerste is het een platform dat het mogelijk maakt om tussen verschillende blockchains waarde en non-fungible tokens (NFT) over te dragen. Een NFT is een soort cryptovaluta die uniek is en aangeeft dat een item van iemand is, zoals een bepaalde outfit in een spel of een foto. Daarnaast kunnen ze applicaties op verschillende blockchains met elkaar laten communiceren door middel van portalen. 

Het tweede onderdeel van het netwerk is de Eidoo kaart. Dit is een betaalpas op uw mobiel waarmee bij winkels afgerekend kan worden op basis van Bitcoins en Ether die in de Eidoo wallet zijn opgeslagen. Dit maakt het uitgeven van cryptovaluta net zo makkelijk als het uitgeven van euro’s. Houders van de Eidoo kaart krijgen nog extra voordelen, waaronder geld terug op bepaalde uitgaven. Deze teruggave wordt gedaan door middel van de PNT munten. 

De PNT munten zijn de munten die bij het pNetwork horen. Naast de teruggave op de Eidoo kaart met de PNT munt krijgen houders van PNT stemrechten over de toekomst van het platform.

Handelen via Bitcoin Meester

PNT kopen bij Bitcoin Meester kan snel en makkelijk na het maken van een account. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld snel via iDEAL. Het bedrag is binnen een paar minuten beschikbaar. Als u PNT koopt wordt dit bijgeschreven op uw account met geïntegreerde wallet. 

U kunt de munten ook in uw eigen wallet bewaren. Als u PNT of andere munten verkoopt betalen wij snel uit. Indien u vaker koopt en verkoopt via ons platform, neemt de korting op de transactiekosten toe.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over Bitcoin Meester? Dan kunt u veelvoorkomende vragen terug vinden op onze FAQ pagina. In de handleidingen staat uitgelegd hoe u verder aan de slag kunt met uw account. Verder zijn wij bereikbaar via telefoon, mail en chat, indien u rechtstreeks contact wilt opnemen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.