Menu Mijn account

Polkadot

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 35,7006650
-1.44%24H

Eenvoudig en snel Polkadot (DOT) kopen?

Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om eenvoudig en snel Polkadot token te kopen en te verkopen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten heeft aangemaakt. Hierna kunt u aan de slag met DOT-token kopen. DOT is de drijfveer achter het Polkadot netwerk en heeft verschillende functies binnen het Polkadot ecosysteem.

Grafiek Polkadot

Wat is Polkadot?

Polkadot is een open-source blockchain project wat is opgericht door de Web3 Foundation. Het Polkadot protocol is een shard-protocol waarmee blockchain-netwerken onderling kunnen samenwerken. Het netwerk is gebouwd door Ethereum mede-oprichter Gavin Wood, Robert Habermeier en Peter Czaban. Czaban is de tevens ook de technologiedirecteur van de Web3 Foundation. Het DOT-token dient drie verschillende doelen binnen het netwerk: governance over het netwerk, staking en bonding.

Snelle manier om Polkadot of DOT-Token te kopen

Overweegt u om Polkadot te kopen middels een betaalwijze als iDEAL of Bancontact en deze te bewaren totdat de koers de gewenste prijs heeft bereikt? De makkelijkste manier om DOT token te kopen is via een broker platform als Bitcoin Meester. Wij kopen alle coins in bij verschillende beurzen, hierdoor zitten wij nooit zonder voorraad! Behalve Polkadot bieden we nog ruim 200 verschillende andere munten aan, wat dacht u van Band-protocol, Chainlink of Bitcoin? Al deze munten kunt u eenvoudig en snel verhandelen via onze website of via onze app.

Heeft u nog vragen?

Bent u er klaar voor om DOT-Token te kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan op ons platform! Komt u er niet helemaal uit? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of kijk eens door onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over het kopen van Polkadot via iDEAL. Mocht u er niet uitkomen, neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.