Menu Mijn account

Polkadot

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 6,29222824
-5.09%24H

Eenvoudig en snel Polkadot (DOT) kopen via iDEAL?

Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om eenvoudig en snel DOT munten te kopen en te verkopen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten heeft aangemaakt. Hierna kunt u aan de slag met DOT munten kopen.

Grafiek Polkadot

Wat is Polkadot?

Polkadot is een netwerk wat het mogelijk maakt om zelf eigen blockchains te maken. Daarbij wil het de mogelijkheid geven om alle soorten assets tussen de blockchains te kunnen delen en dus niet alleen tokens. Gebruikers en ontwikkelaars die zich aansluiten bij het Polkadot netwerk kunnen een ruime keuze van blockchains gebruiken. 

Polkadot is zo opgezet dat er parachains opgezet kunnen worden. Dit zijn blockchains die los van de main blockchain werken. Deze parachains zijn slechts verbonden met de main blockchain voor het valideren van de transacties en data overdracht. Op deze manier wordt slechts de broodnodige informatie overgedragen. Dit maakt het mogelijk om enorm veel te groeien en tegelijk veiligheid te garanderen. Vaak wordt Polkadot genoemd als Ethereum-killer, omdat het precies doet wat Ethereum (2.0) doet, maar niet de problemen kende die Ethereum eerst had.

DOT is de munt die hoort bij het Polkadot netwerk en wordt gebruikt om de parachains te verbinden met de main blockchain. Als de parachains niet meer nodig zijn wordt de DOT die erbij hoorde teruggegeven aan de eigenaar.

Ook wordt de munt gebruikt om houders stemrecht te geven en om mensen die juist handelen op het netwerk te belonen. Gebruikers die slecht handelen worden gestrafd door de DOT munten die ze hebben ingezet om aan het netwerk deel te nemen weg te nemen. 

Snelle manier om DOT te kopen via iDEAL

Overweegt u om Polkadot te kopen door een storting te doen via iDEAL of Bancontact en DOT te bewaren? De makkelijkste manier om DOT token te kopen is via een broker platform als Bitcoin Meester. Behalve Polkadot bieden we nog ruim 200 andere munten aan, wat dacht u van de vergelijkbare Ethereum of Cosmos? Al deze munten kunt u eenvoudig en snel verhandelen via onze website of via onze app.

Heeft u nog vragen?

Bent u er klaar voor om DOT munten te kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan op ons platform! Komt u er niet helemaal uit? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of kijk eens door onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over het kopen van DOT en het betalen via iDEAL. Mocht u er niet uitkomen, neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.